Cum alegi cele mai bune camere de supraveghere

Cum alegi cele mai bune camere de supraveghere

Am vazut cu totii videoclipuri de la camere de supraveghere, fie ca sunt la programe de stiri, TV si / sau filme, si pe internet. Supravegherea poate si ar trebui sa fie o parte importanta a unui sistem de protectie fizica si ajuta la linistea sufletului proprietarilor, parintilor si angajatorilor, permitandu-va sa urmariti lucrurile atunci cand nu puteti fi prezenti fizic. Cu toate acestea, exista o gama enorma de produse disponibile, cu variatii mari de pret, complexitate si capacitate. In acest articol, veti gasi raspunsuri la cateva intrebari frecvente despre camere de supraveghere.

Prima intrebare pe care ti-o poti pune este simpla: sunt necesare camere de supraveghere? Iar raspunsul depinde de nivelul de securitate pe care vrei sa il adaugi in casa sau afacerea ta. In timp ce senzorii pot detecta miscarea, informandu-te daca usile sau ferestrele au fost deschise sau inchise, fara camere, nu poti vedea de fapt ce se intampla acasa.

Deoarece exista multi factori de luat in considerare atunci cand alegi camere de supraveghere, in continuare este prezentat un ghid care te poate ajuta sa parcurgi intregul proces, incepand cu alegerea tipului de camera de care ai nevoie.

Dupa locatie

Camere de supraveghere de interior: Camerele de interior, ar trebui sa fie plasate cel putin la nivelul solului casei. Evita spatiile private, cum ar fi baile sau dormitoarele, dar incearca sa acoperi orice zona usor accesibila, cum ar fi un hol de la intrare sau orice zona centrala cum ar fi un living. Camerele de interior sunt mai usor de montat decat camerele de exterior, care ar putea sa nu se afle langa o priza.

Camere de supraveghere de exterior: pe de alta parte, camerele de exterior costa mult mai mult decat camerele de interior. Motivul? Acestea vin cu huse rezistente la intemperii, astfel incat sa poata rezista la temperaturi mari, precum si la diverse solide si lichide, fie ca este vorba de ploaie, zapada sau grindina. Cum stabilesti cat de rezistenta este o camera depinde de ratingul IP, despre care vei afla mai multe in continuare. Spre deosebire de camerele de interior, majoritatea camerelor de exterior sunt fara fir datorita numarului mai mic de prize exterioare.

Sonerii video: sonerii video sunt un alt tip de camere de exterior utilizate in mod special pe usile din fata. Acestea pot include un sunet sau pot inlocui o configurare de sonerie existenta, astfel incat oamenii sa poata vedea si vorbi cu oaspetii lor de la distanta printr-o aplicatie mobila sau un dispozitiv inteligent de acasa. De exemplu, atunci cand cineva suna la sonerie, esti alertat nu numai pe telefon, ci si pe Echo Show, unde vezi oaspetii din cap pana in picioare.

Prin conectivitate

Camere conectate WiFi (camera digitala sau IP): in aceste zile, majoritatea camerelor de securitate sunt conectate WiFi, ceea ce inseamna ca au o aplicatie corespunzatoare care permit inregistrarea, notificari de miscare sau activatea unei persoane si de a controla camera de la distanta. Acest lucru a facut posibila monitorizarea de la distanta; poti vedea literalmente ce se intampla acasa de oriunde in lume, atata timp cat ai Wi-Fi.

Care sunt regulile pe baza cărora trebuie să alegi canapeaua și fotoliile pentru living? Te-ar putea interesa si: Care sunt regulile pe baza cărora trebuie să alegi canapeaua și fotoliile pentru living?

Camere care nu necesita WiFi (analog): Daca nu ai Wi-Fi, mai exista o posibilitate. Majoritatea inregistreaza direct fie pe un card micro-SD, fie pe un hard disk, asa ca, desi nu a putut transmite in flux imagini, poti vedea ce s-a intamplat retrospectiv descarcand stocarea locala pe un dispozitiv precum computerul.

Prin inregistrare

Cum inregistreaza camera? Pe scurt, camerele cu DVR proceseaza datele inregistrate in reportofon, de obicei un hard disk, sistemele NVR proceseaza datele din camera in sine, apoi le transmit in reportofon. Iata mai multe aspecte.

Camere video digitale (DVR): camerele DVR sunt de obicei camere analogice, ceea ce inseamna ca nu sunt conectate la WiFi; fac de obicei parte din sistemele de securitate prin cablu. De obicei, camera se conecteaza la un hard disk printr-un cablu coaxial.

Camere video de retea (NVR): Majoritatea camerelor NVR sunt conectate la WiFi, altfel cunoscute sub numele de camere IP sau Internet Protocol. Aceste camere pot fi cu fir sau fara fir.

Dupa forma

In cele din urma, este recomandat sa alegi o camera in functie de forma pe care o are, cu diferite forme care functioneaza cel mai bine in spatii diferite.

Bullet: camere Bullet, de obicei fara fir, sunt bune pentru a asigura colturile camerelor, pentru cea mai mare acoperire.

Dome: Un pic mai greu de instalat decat camerele Bullet, camerele dome au avantajul ca sunt greu de furat, deoarece sunt asezate pe tavan. De asemenea, ofera un camp vizual mai larg decat o camera obisnuita datorita designului sferic.


0,00 (0 voturi)
Andreic

Nu sunt Comentarii la Cum alegi cele mai bune camere de supraveghere

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket