De ce este important sa ai acasa un glucometru Contour Plus Elite daca esti diabetic

De ce este important sa ai acasa un glucometru Contour Plus Elite daca esti diabetic

Un glucometru Contour Plus ELITE este un dispozitiv pe care un pacient cu diabet il poate folosi pentru a-si monitoriza nivelul glicemiei. Tehnologia este avansata, iar functionarea este destul de simpla. Pacientul isi inteapa degetul si apropie bandeleta de testare aflata deja in glucometru de picatura de sange obtinuta.

In 5 secunde valorile glicemiei sunt afisate pe ecranul glucometrului. Aceasta bandeleta are substante chimice speciale care reflecta cu precizie nivelurile de glucoza din sange prin curenti electrici care transforma rezultatele in numere vizibile pe dispozitiv.

Glucometrul inteligent Contour Plus ELITE este destinat a fi folosit la masurarea glicemiei la diabetici pentru monitorizarea eficientei controlului diabetului. Acesta este singurul glucometru care are un ecran cu numaratoare inversa de 60 de secunde, care le permite pacientilor sa aplice mai mult sange la aceeasi bandeleta.

Important! Studiul a indicat faptul ca 27,5% dintre persoane au facut greseli de aplicare a sangelui, iar 93% dintre pacienti prefera un glucometru Contour Plus Elite care are functia Recoltarea Second-Chance (A doua sansa).

Ce este analiza de afaceri, ce arată și de ce are nevoie o companie de ea? Te-ar putea interesa si: Ce este analiza de afaceri, ce arată și de ce are nevoie o companie de ea?

Aplicatia Contour Diabetes

Conectarea glucometrului cu aplicatia Contour Diabetes faciliteaza imbunatatirea gestionarii diabetului si este asociata cu imbunatatirea controlului glicemic si cu scaderea numarului de episoade hipoglicemice la pacienti. Poti avea incredere in acest glucometru cu precizie ridicata care te ajuta sa gestionezi mai bine diabetul.

Astfel, monitorizarea glicemiei din sange este o parte importanta a gestionarii corecte a diabetului. Te ajuta sa stii daca glicemia este sub control, pentru a lua masuri in cazul in care aceasta este prea mica sau prea mare.

Prin urmare, nivelurile de glucoza din sange pot fi verificate convenabil acasa, cu ajutorul unui glucometru, fara a fi nevoie de a apela la un cadru medical. Glucometrul modern Contour Plus Elite este un dispozitiv avansat care se conecteaza la Internet (pe aplicatia Contour Diabetes) pentru a-ti oferi o imagine precisa asupra glicemiei si iti permite sa impartasesti aceste informatii in mod convenabil cu medicul. Toate acestea si multe altele, impreuna cu acuratetea rezultatelor, doar cu un glucometru inteligent!


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la De ce este important sa ai acasa un glucometru Contour Plus Elite daca esti diabetic

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket