Recenzia filmului „Viata secreta a animalelor 2”

Recenzia filmului „Viata secreta a animalelor 2”

Continuarea foarte asteptata, filmul The Secret Life of Pets 2, a sosit cu noi spirite si noi personaje gata sa te duca in noi aventuri epice.

Un succes mare, rasunator si neasteptat la box office a fost ceea ce s-a trait la lansarea primului film al acestei francize, transformandu-l imediat intr-un film de animatie cult, printre preferatele publicului larg, cu o primire cu totul deosebita in randul celor care suntem iubitori de caini, si cum sa nu fie asa, daca acest univers de animale aduce un mesaj pozitiv de valoare plin de morala.

Dar hei, asta a fost prima parte a acestei povesti, care acum a devenit el, mmmm, cum ar fi „Iubitorii de animale de companie?” Ei bine, cum ai vrea sa numesti aceasta franciza care abia incepe, exista ceva de netagaduit si este ca vine cu totul pentru a ne oferi filme cu cele mai tari animale din lume. lume, caini. Cu asta, este filmul meu preferat din lume.

Acestea fiind spuse, toti cei care asteptam aceasta continuare, filmul The Secret Life of Pets 2, avem asteptari foarte mari si toate sperantele noastre sunt puse pe aceasta noua transa, aceiasi care sunt la conducere de a aduce Minions si raufacatorul preferat de film, ei bine, daca credeai ca nimic in lume nu va depasi succesul acelor proiecte de divertisment, ei bine, sigur nu stiai si nu ai vazut aceasta lume a animalelor de companie cu secretele lor. ca filmele ne ofera constant atat de distractive si bune, dar mai presus de toate blockbuster-uri care foarte sigur vor deveni in curand cel mai puternic pariu animat al acestor studiouri, chiar mai mult decat Minionii.

Pentru ca toti ii iubim pe Max, Gidget, Duke si bineinteles pe iepurele Snowball.

Pur si simplu, aceasta franciza are personaje bune, o poveste amuzanta, nebuna, spirituala, foarte distractiva si un mesaj de baza foarte interesant, care face ca aceste filme sa fie de neratat, iar acelasi lucru se intampla din nou cu filmul The Secret Life of Pets 2, care este tot ceea ce V-am spus si multe altele, departe de prima, dar foarte in ton cu esenta ei, acum vine in cinema o poveste cu totul noua, foarte proaspata in care eroii nostri vor trai separat o mare isprava care ii va uni pana la capat. a zilei.

Recenzia filmului „The Neon Demon” Te-ar putea interesa si: Recenzia filmului „The Neon Demon”

Acum, retineti ca aceasta este o aventura cu totul noua si unele personaje, in special cele abandonate din canalizare, nu le veti vedea sa apara in aceasta continuare, dar, pentru a ne compensa, sosesc noi personaje foarte amuzante, distractive care pun un aroma noua.povestirii, pentru a-i da o noua intorsatura.

Deci, mergeti cu ideea ca este acelasi univers, aceeasi tema despre secretele misterioase ale activitatilor zilnice ale animalelor noastre de companie, dar pentru a ne spune noi aventuri, iar acum problemele lui Max, nu va fi gelozia impotriva lui Duke, care acum el este cel mai bun prieten al lui din lume, iar problemele de anxietate si o noua relatie neasteptata vor fi cea mai mare surpriza si lectie pe care Max o poate avea.

Adevarul este ca intorsatura pe care o dau filmului The Secret Life of Pets 2 este proaspata si, desi este o intoarcere completa la 360° fata de povestea anterioara, este foarte buna, la fel de mult ca si prima si aceasta aduce noi lectii despre viata cu animalele pentru a ne oferi un film foarte amuzant si emotionant.

 Sinopsisul filmului Viata secreta a animalelor de companie 2

Despre ce este vorba? Viata lui Max si Duke cu Katie este perfecta, ei bine, pentru o clipa, pentru ca intr-o buna zi iubita proprietara a lui Max isi gaseste dragostea, se casatoreste si odata cu ea vine un nou si dezastruos copil care il pune pe Max intr-un stres total, dar totul se schimba si acest catelus descopera ca acest copil este cea mai mare dragoste din viata lui, ceea ce il face pe Max mai paranoic, deoarece va dori sa-l protejeze de toate pericolele, facandu-l sa sufere de anxietate si comportamente.pe care Katie va incerca sa le controleze cu un medic veterinar si o mica excursie in natura in care Max va invata cu noi prieteni sa se relaxeze.

Dar aceasta nu este singura aventura pe care o vedem pe ecran in timp ce Snowball porneste intr-o mare misiune de salvare pentru a salva puiul de tigru si Gidget, ea va trebui sa invete sa fie o pisica pentru a indeplini si o misiune de salvare de tip sinucidere.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Recenzia filmului „Viata secreta a animalelor 2”

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket