Tu ai incercat noua apa plata la 19litri alcalina? Iata care sunt beneficiile sale!

Tu ai incercat noua apa plata la 19litri alcalina? Iata care sunt beneficiile sale!

Intr-o lume in continua schimbare, unde accentul pe sanatate si bunastare este din ce in ce mai pronuntat, optiunile pentru un stil de viata sanatos sunt mai diverse decat oricand. Un element crucial al acestui stil de viata este hidratarea corecta, iar alegerea apei potabile poate face o diferenta semnificativa! Recent, H2On, o companie cunoscuta pentru calitatea si puritatea apei sale, a lansat un produs premium: apa plata la 19litri alcalina pH2On. In acest articol, vom explora beneficiile acestui nou produs, dar si de ce ar trebui sa fie pe lista ta de achizitii!

Ce este apa plata la 19litri alcalina?

https://h2on.ro/, o companie recunoscuta pentru livrarea apei acasa si la birou, a adus pe piata un nou produs: apa plata la 19litri alcalina premium! Aceasta apa provine din Muntii Meses, din nord-estul Apusenilor, fiind caracterizata prin puritatea sa exceptionala si lipsa oricarei influente umane asupra izvorului sau.

Originea si puritatea apei

Aceasta apa alcalina provine din izvorul Mitrului, situat in Muntii Meses. Acest izvor este protejat impotriva activitatilor umane, asigurand astfel o apa pura, fara impuritati microbiologice sau chimice.

Beneficiile consumului de apa alcalina

Consumul de apa alcalina poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate si bunastare. pH-ul ridicat al apei alcaline poate ajuta la echilibrarea nivelului de aciditate din corp, promovand astfel un mediu considerat a fi mai favorabil pentru sanatate.

Un partener autentic pentru un stil de viata activ

Apa plata la 19litri alcalina premium este ideala pentru cei care adopta un stil de viata activ si sanatos! Cu un pH de 9.04, aceasta apa sustine echilibrul acido-bazic al corpului, oferind hidratare de lunga durata si sustinand performantele fizice si mentale optime.

Compozitia chimica

·Continut de amoniu: sub 0.002 mg/L (maximul admis 0.50 mg/L)

·Azotati: 5.42 mg/L (maximul admis 50 mg/L)

Familia: functiile acesteia si cate tipuri de familii sunt Te-ar putea interesa si: Familia: functiile acesteia si cate tipuri de familii sunt

·Nitriti: sub 0.016 mg/L (maximul admis 0.50 mg/L)

·pH: 9.04 (nivel alcalin optim pentru sustinerea unui stil de viata sanatos si activ)

Materiale prietenoase cu mediul

Bidonul in care este livrata aceasta apa este realizat exclusiv din materiale de calitate si prietenoase cu mediul. Materialele precum policarbonatul sau tritanul asigura pastrarea integritatii apei si minimizeaza impactul asupra mediului inconjurator.

In concluzie, apa plata la 19litri alcalina premium reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta un partener autentic pentru un stil de viata sanatos si activ. Cu origini pure in Muntii Meses si o compozitie chimica exceptionala, aceasta apa ofera beneficii multiple pentru sanatatea si bunastarea ta!


Intrebari frecvente

1. De unde provine aceasta apa alcalina?

Aceasta apa provine din izvorul Mitrului, situat in Muntii Meses, din nord-estul Apusenilor.

2. Care este pH-ul acestui produs?

pH-ul acestei ape este de 9.04, fiind considerat un nivel alcalin optim pentru sustinerea unui stil de viata sanatos.

3. Ce materiale sunt folosite pentru bidonul de apa de 19L?

Bidonul de apa de 19L este realizat exclusiv din materiale de calitate si prietenoase cu mediul, precum policarbonatul sau tritanul.

4. Care sunt beneficiile consumului de apa alcalina?

Consumul de apa alcalina poate aduce beneficii precum echilibrarea nivelului de aciditate din corp, sustinerea unui stil de viata activ si hidratarea optima.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Tu ai incercat noua apa plata la 19litri alcalina? Iata care sunt beneficiile sale!

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket