Recenzia filmului „The Neon Demon”

Recenzia filmului „The Neon Demon”

Unul dintre acele filme in care trailerul promite multe, un film care arata intunecat, interesant, complex, dar cand il vezi, esti extrem de dezamagit, acest film este un fiasco, e plictisitor, este pretentios, e foarte snob, este suprarealist, dar intr-un mod rau, e nebunesc, e ciudat si este unul dintre acele filme atat de plictisitoare incat te intrebi, de ce ma uit la asta?

Si desi filmul The Neon Demon a avut recenzii mixte, au fost cei care l-au iubit si multi altii l-au urat, exista un parametru care nu poate fi negat si este ca aproape nimeni nu l-a vazut, aproape nimeni nu a vrut sa-l vada, motiv pentru care a durat foarte putin.

Obiectiv, argumentele  pentru a spune ca este groaznic sunt:

  1. Povestea ramane plata
  2. Scenele „artistice” ale filmului nu adauga nimic la povestea super plata si lenta
  3. Personajele sunt foarte artificiale si, desi asta au vrut sa infatiseze din modele, papusi fara suflet, cred ca personajele ar putea fi mai pasionate chiar si cei foarte superficiali.
  4. Rolurile principale nu au scanteie
  5. Este un film cu prostii, care a vrut sa vorbeasca despre partea intunecata a modelingului si in schimb a fost doar un film ciudat.

Filmul The Neon Demon este una dintre acele mari dezamagiri ale cinematografiei, care promitea sa aiba totul intr-un produs cinematografic de aproape 2 ore de durata si in schimb, este o poveste foarte plictisitoare, de care se bucura doar un critic de film snob, ceilalti. , noi ceilalti muritori ne-am plictisit de moarte cu acest film al regizorului Nicolas Winding Refn.

Sinopsisul filmului The Neon Demon

Despre ce e vorba? Filmul The Neon Demon este povestea lui Jesse, un adolescent care calatoreste in California pentru a deveni model, ceea ce se intampla foarte repede iar frumusetea ei remarcabila, dulceata si inocenta ei o fac sa devina rapid favorita circuitului de podium si a fotografilor.

Acest lucru il face pe Jesse sa trezeasca multe pasiuni si urechi, printre oamenii din mijloc, si fiind urata si iubita, ea devine in curand in centrul obsesiei multor oameni, ceea ce il face pe Jesse sa nu suporte presiunea si sa cedeze ego-ului sau, arogantei ei si tot care a facut-o atat de atractiva, inocenta si frumusetea ei naturala, se pierde curand in ego, in nebunia rolului ei principal care o va duce la moarte.

Recenzia „Pritesa”: Viata si moartea Dianei Spencer sunt explorate superficial Te-ar putea interesa si: Recenzia „Pritesa”: Viata si moartea Dianei Spencer sunt explorate superficial

Da, modelele pot fi ucigasi nebuni atunci cand cineva isi provoaca tronul frumusetii sau asta ne spune filmul The Neon Demon.

Distributia filmului The Neon Demon

In acest film avem o multime de femei foarte dragute si frumoase, toate la nivelul de „model” al frumusetii, femei foarte slabe si uimitoare si pe acel ton o avem pe Elle Fanning ca Jesse, Jena Malone ca Ruby si Bella Heathcote ca Gigi.

Acum, mi se pare foarte ciudat ca avand acesti veterani, vorbind despre Fanning si Malone, spectacolele au fost foarte plate si singurul lucru pe care il vedem in performanta lui Elle este o fata cu aspect pierdut.

 Despre filmul The Neon Demon

Filmul asta e plictisitor, una din acele momente ma gandeam ce vor face cainii mei acasa, stii, foarte tentat sa-mi scot telefonul mobil in timp ce se petrecea o alta scena la fel de plictisitoare sau chiar eram tentat sa parasesc cinematograful .

Si este ca problema centrala a filmului The Neon Demon este povestea care combina scene artistice si suprareale despre ceea ce personajul principal crede ca se intampla. Asta e bine, asta e viziunea regizorului si povestea a ceea ce traia personajul, cu o muzica de fundal care a vrut sa transmita multe emotii, dar in practica nu s-a intamplat si, pe de alta parte, avem un proces lent, plictisitor si foarte pretentios care dorea sa dezvaluie latura intunecata si murdara a modei. Totusi, rezultatul final au fost cadre lungi in care fotograful principal al filmului a ramas ca si cum ar fi plecat, vazand ipostaza goala a modelelor sale privind in gol, intr-un fel de film contemplativ in care toate personajele privesc la nimic. .sau cu dialoguri foarte stupide ca:

„Nu vreau sa fiu ca ei, ei vor sa fie ca mine. Toti ar ucide pentru a fi ca mine”


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Recenzia filmului „The Neon Demon”

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket