Sfaturi practice de amenajare a camerei bebelusului

Sfaturi practice de amenajare a camerei bebelusului

Amenajarea camerei bebelusului incepe inainte de nasterea acestuia, pentru a crea spatiul perfect si sigur dezvoltarii lui. In ceea ce priveste camera unui bebelus, accentul este pus pe confort, ambient cald si aspectul practic necesar ingrijirii zilnice a acestuia.

Cel mai important element este fara indoiala, patutul, alegerea acestuia fiind destul de dificila dat fiind optiunile numeroase de pe piata. Atat patutul, cat si mobilierul ar trebui sa fie din materiale de calitate, cu un design simplu si in culori temperate, pentru a sustine atmosfera relaxanta si primitoare. La fel de importante in camera bebelusului sunt decoratiunile si obiectele care il vor ajuta sa descopere incet lumea inconjuratoare.

Stim cat de important este pentru tine sa faci cele mai bune alegeri, de aceea am elaborat o lista cu cele mai frumoase si calitative produse pentru amenajarea camerei bebesului.

 

Patut

Patutul se alege in primul rand in functie de spatiul disponibil in camera si de cat de mult doresti sa-l pastrezi. Exista patuturi clasice, ideale pentru primele luni de viata ale bebelusului sau patuturi de dimensiuni mai mari sau reglabile, care pot fi utilizate si cand cel mai mai creste. Aceste tip de patut este prevazut cu sistem de siguranta pentru a evita eventualele accidente nedorite, atunci cand copilul incepe sa stea in fundulet sau in picioare. Il poti alege in culori neutre, albe, pastel, culoarea lemnului, depinzand de paleta cromatica pentru care ai optat.

Descriere Materiale:lemn masiv, lac pe baza de apa Varsta ...  

579.00 Lei

Saltea patut

Majoritatea saltelelor pentru patut sunt realizate din spuma poliuretanica, prevazute cu sistem de ventilatie al aerului. Sunt perfecte pentru dezvoltarea copilului, indeajuns de ferme pentru a sustine coloana, si suficient de moi pentru a fi confortabile. Unele modele de saltele pentru patut sunt tratate cu esente de bambus sau de cocos pentru a asigura un mediu benefic pentru bebelus, in ceea ce priveste protectia bacteriana si calitatea aerului din jur. Daca intentionezi sa tii patutul pentru mai mult timp, alege o saltea care sustine mai mult de 10 kg, potrivita pentru copii intre 0 si 3 ani.

Fibra de cocos permite o mai buna aerisire a saltelei si ...  

227.00 Lei

Saltelele pentru copii trebuie să fie confortabile si sa ...  

219.00 Lei

- Producatorul saltelelor Traeumeland (land of dreams) este ...  

595.00 Lei

- Producatorul saltelelor Traeumeland (land of dreams) este ...  

604.00 Lei

- Producatorul saltelelor Traeumeland (land of dreams) este ...  

663.00 Lei

Saltea special creata pentru a proteja copilasul de actiunea ...  

284.00 Lei
Idei de amenajare a bucatariei Te-ar putea interesa si: Idei de amenajare a bucatariei

Dulap

Pentru inceput, poti opta pentru un dulap de dimensiuni reduse, avand in vedere ca locul ocupat de hainutele si alte accesorii este destul de restrans. Desigur, trebuie sa ai in vedere daca pastrezi dulapulsi atunci cand copilul va creste si va fi nevoie de un spatiu mult mai mare de depozitare. Modelele speciale de dulapuri pentru camera copilului atrag de la prima vedere, de obicei in culori deschise, cu accente pastelate, desene imprimate pe usi si alte ornamente dragute. Pentru o armonie perfecta a spatiului, alege dulapul sa fie din acelasi material sau in aceiasi culoare cu patutul.

Descriere Materiale:lemn masiv, lac pe baza de apa, PAL ...  

1373.90 Lei

Acest dulap cu 2 usi Marsell este spatios si va permite ...  

1475.00 Lei

Acest dulap este ideal pentru camera copiilor. Este ...  

995.00 Lei

Dulapul camera copii KLUPS SAFARI GIRAFFE are 2 usi, un ...  

1395.00 Lei

Dulapul camera copii KLUPS SAFARI GIRAFFE are 2 usi, un ...  

1395.00 Lei

Comoda cu masa pentru schimbat

Indispensabila in camera bebelusului este o comoda prevazuta cu masa pentru schimbat. Are doua functii principale, cel de ingrijire si schimbare a copilului, precum de depozitare a scutecelor, prosoapelor, produselor de inrgijire personala si alte necesare. Poti opta pentru un set de dulap cu comoda, daca vrei acelasi design. Depinde foarte mult de spatiul pe care il ai la dispozitie, fiind comode mai inguste si la fel de practice, sau de dimensiuni mai mari pentru un plus de confort.

Tapet

Un tapet colorat este perfect pentru o camera in care mobilierul este simplu si intr-o singura culoare. Alege un model de tapet care sa te inspire spre relaxare, calm si stare de bine. Elementele naturii, pe un fundal deschis creeaza imagini linistitoare pentru bebelus, la fel si elementele cerului, stele, norisori, luna, soare. Partea buna este ca tapetul se poate schimba foarte usor, iar dupa ce mai creste, poti alege unul in acord cu preferintele copilului, inspirat din povesti, animatii sau universuri diverse.  


0,00 (0 voturi)
Oana

Nu sunt Comentarii la Sfaturi practice de amenajare a camerei bebelusului

×
kMarket