Saptamana modei de la Berlin iulie 2023: un centru creativ pentru inovare si incluziune

Saptamana modei de la Berlin iulie 2023: un centru creativ pentru inovare si incluziune

Saptamana Modei din metropola germana se prezinta din nou ca un eveniment unic care reflecta energia creativa si diversitatea orasului. Cu accent pe creativitate, libertate si incluziune, Saptamana Modei de la Berlin, care are loc intre 10 si 13 iulie, va fi o vitrina internationala pentru industria modei.

Berlinul este cunoscut pentru miscarile sale subculturale, tendintele si moda progresiva si reflecta aceste transformari concentrandu-se pe subiecte importante precum sustenabilitatea, incluziunea si inovatia. Statu quo-ul pe care Berlinul il transmite ca oras si ca metropola a modei stabileste noi standarde intr-o industrie care este inca puternic influentata de traditie. Saptamana modei de la Berlin se deosebeste astfel de saptamanile modei de la Milano, Paris, Londra si New York si creeaza o cale nu numai progresiva, ci si revolutionara. Odata cu adunarea fizica a designerilor, presei, cumparatorilor si creatorilor, Saptamana Modei de la Berlin promoveaza schimbul, inspiratia si vizibilitatea in industrie - nu numai pentru profesionistii consacrati, ci si pentru cei care fac schimbare.

Promovarea talentelor si colaborarea interdisciplinara sunt in centrul atentiei

Un punct culminant al Saptamanii Modei de la Berlin este „Berlin Contemporary”, o competitie de concept organizata de Fashion Council Germany in numele Departamentului pentru Afaceri Economice, Energie si Industrie din Senatul Berlinului. Aceasta competitie promoveaza designeri talentati din Berlin si din restul tarii. Un total de 18 designeri selectati isi vor prezenta colectiile in timpul Saptamanii Modei, inclusiv marci consacrate precum ODEEH, Esther Perbandt, RIANNA + NINA, precum si talente emergente precum Acceptance Letter Studio si Namilia.

De asemenea, expozitia Salonului de la Berlin de la Kronprinzenpalais ofera o platforma pentru nu mai putin de 44 de talente din domeniile designului, modei, fotografiei si artei, reunind astfel potentialul artistic si creativ al industriei modei intr-un mod interdisciplinar.

O alta platforma de evenimente, newEST, prezinta prezentari de moda ale castigatorilor Berlin Contemporary in cooperare cu Muzeele Nationale din Berlin. Si aici, sinergia generala joaca un rol major: atractiile arhitecturale si culturale ale orasului, cum ar fi Alte Nationalgalerie (Galeria Nationala Veche) si Galeria James Simon, sunt incorporate ca locatii pentru evenimente, combinand arhitectura, arta si moda.

Un manual pentru Michael Kors, Versace si Jimmy Choo Te-ar putea interesa si: Un manual pentru Michael Kors, Versace si Jimmy Choo

Departamentul pentru Afaceri Economice, Energie si Industrie din Senatul Berlinului vede un mare potential in promovarea Saptamanii Modei de la Berlin: „Moda „MadeinBerlin” este proaspata, indrazneata si orientata spre viitor – si cu aproape 4.800 de companii si 25.500 de angajati, este un factor economic in crestere. Dorim sa dezvoltam in mod constient Saptamana Modei de la Berlin intr-o scena pentru mestesugurile creative ale celor mai vizionari designeri din orasul nostru si din intreaga lume si astfel sa stabilim tendinte internationale”, spune senatorul Franziska Giffey.

Saptamana Modei de la Berlin ofera, de asemenea, oportunitati de networking si un program extins de continut despre cele mai recente tendinte in moda, afaceri, sustenabilitate, tehnologie si frumusete. W.E4.FASHION DAY reuneste patru designeri - Rebekka Ruetz, Danny Reinke, Marcel Ostertag si Kilian Kerner - pentru a-si prezenta ultimele colectii in Verti Music Hall. Proiectul Studio2Retail, care este implementat si de Fashion Council Germany eV in cooperare cu Departamentul pentru Afaceri Economice, Energie si Industrie din Senatul Berlinului, aduce atmosfera Saptamanii Modei in intreg orasul: prezentari de moda, evenimente si pop-up-uri in diferite locatii duce vizitatorii prin toate locurile orasului.

Toate privirile spre viitorul industriei modei

Saptamana modei de la Berlin din iulie 2023 promite sa fie un eveniment unic care reflecta puterea creativa si capacitatea de inovare a Berlinului. Avand accent pe diversitate, durabilitate si inovatie, Berlinul se pozitioneaza ca o locatie lider in industria modei si invita designeri, cumparatori, presa si creatori din intreaga lume sa participe la acest eveniment extraordinar.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Saptamana modei de la Berlin iulie 2023: un centru creativ pentru inovare si incluziune

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket