Recomandări în completarea outfit-ului cu încălţămintea potrivită fiecărui moment din zi

Recomandări în completarea outfit-ului cu încălţămintea potrivită fiecărui moment din zi

Tuturor ne place să ne concepem ţinute unice şi în tendinţe, să îmbinăm piesele vestimentare şi accesoriile într-un mod original şi inedit. Indiferent cât de bine echilibrăm vestimentaţia, dacă încălţămintea nu este corect aleasă şi nu se integrează outfit-ului, este posibil ca ceea ce purtăm să nu fie ceea ce ne dorim şi să nu se încadreze standardelor stilistice. Astfel, atunci când alegem încălţămintea care va finaliza look-ul nostru, este recomandat să ţinem cont de câteva recomandări.

Cum ne alegem încălţămintea potrivită?

În primul rând, încălţămintea se alege în funcţie de stilul pe care îl adoptăm. Dacă preferăm ţinutele clasice şi elegante, atunci şi perechea de pantofi se va încadra acestei abordări, aşa cum, dacă vrem să avem un look casual, vom alege un model de încălţăminte specific. Un alt criteriu este dictat de context, dress code-urile stabilite pentru anumite evenimente, ajutându-ne să facem alegerea corectă. Încălţămintea se alege raportându-ne la momentul din zi, la specificul activităţilor şi, evident, la sezonul în care ne aflăm.

Ce încălţăminte alegem în funcţie de fiecare moment din zi?

Ţinutele se împart în ţinute urbane, ţinute formale, de seară şi sport. Categoria ţinutelor urbane este foarte amplă şi permisivă, oferind fiecăruia dintre noi posibilitatea de a-şi concepe un outfit modern, care să ilustreze tendinţele şi preferinţele noastre stilistice. Sunt outfiturile potrivite ieşirilor la cumpărături, călătoriilor, plimbărilor prin parc, drumurilor lungi cu maşina sau întâlnirilor desfăşurate pe durata primelor ore ale zilei.

Aceste ţinute includ piese vestimentare lejere şi confortabile. Accesând https://answear.ro/h/new-balance-550,  avem posibilitatea de a ne procura încălţămintea potrivită, fie că dorim pantofi sport, fie că preferăm o abordare casual.  Aceeaşi încălţăminte comodă, din texturi variate şi într-o cromatică îndrăzneaţă, se va potrivi chiar şi ţinutelor casual sau effortless alese pentru ieşirile în club, pentru evenimentele mondene organizate în aer liber, cât şi pentru o întâlnire romantică. 

Stil de strada din Paris: participantii la spectacolul Patou SS24 au fost ambasadori ai marcii Te-ar putea interesa si: Stil de strada din Paris: participantii la spectacolul Patou SS24 au fost ambasadori ai marcii

Un look formal sau clasic, va impune purtarea unor pantofi clasici, dar şi menţinerea unei cromatici neutre. Fie că preferăm încălţămintea din piele, fie că adoptăm alte variante, o ţinută formală impune purtarea încălţămintei care păstrează un design clasic.


Încălţăminte pentru vacanţa de vară

Atunci când plecăm în vacanţă, vrem să ne eliberăm de constrângerile ţinutelor formale, astfel că ne vom pregăti  piese vestimentare din texturi plăcute, vom da frâu liber culorilor şi ne vom încălţa cât mai comod. Pentru perioada verii sunt ideale materialele din fibre naturale şi  croielile largi, accesoriile colorate şi încălţămintea cât mai simplă şi confortabilă. Birkenstock Arizona pe Answear.ro poate reprezenta o sursă de inspiraţie pentru vacanţa de vară, încălţămintea pusă la dispoziţie fiind caracterizată de calitate, confort şi siguranţă în mers, în acelaşi timp oferind un design modern şi potrivit sezonului estival. 

Ce materiale alegem pentru încălţămintea noastră?

Fie că e alegem încălţămintea realizată din piele naturală, piele ecologică, cauciuc, fibre textile sau alte  texturi, este foarte important ca modelul ales să ofere confort termic, o bună ventilaţie, stabilitate şi o postură corectă a piciorului. Atunci când ne alegem încălţămintea, vom avea grijă să echilibrăm design-ul şi funcţionalitate, pentru a arăta bine, dar şi pentru a ne simţi bine.  Ţinând cont de aceste recomandări, vom obţine întotdeauna look-ul dorit, echilibrat şi în tendinţe, indiferent de context şi de activitatea pe care o efectuăm.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Recomandări în completarea outfit-ului cu încălţămintea potrivită fiecărui moment din zi

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket