Producători mai puțin cunoscuți și cu potențial la cazinouri online

Producători mai puțin cunoscuți și cu potențial la cazinouri online

Ori de câte ori este lansat un nou joc pe piață, jucătorii îl primesc cu multă deschidere. Industria jocurilor de noroc are parte de acest fenomen tot mai des. În portofoliile precum cele din cazinouri online https://don.ro/ro/ includ adeseori noi lansări. În mare parte, sunt lansate multe sloturi noi. Este cea mai vastă și mai flexibilă categorie dintre toate.

Sloturile sunt o categorie întâlnită la aproape toate cazinourile. Varietatea temelor și caracteristicilor face ca toate aceste jocuri să fie populare. Jucătorii pot alege dintr-un număr mare de jocuri, acestea fiind disponibile non stop. Și producătorii sunt variați la rândul lor. Unii dintre ei sunt mai noi sau mai puțin cunoscuți, deși jocurile lor sunt uneori impresionante. Printre aceștia se numără și:

Foxium

Producătorul Foxium s-a lansat în 2015, în Malta. Deși în momentul de față nu are multe jocuri în portofoliu, produsele sale sunt de apreciat. În principiu, producătorul oferă sloturi, bingo, poker. Producătorul are un parteneriat și cu furnizorul Microgaming. În oferta din cazinouri online, oferta Foxium oferă jocurile sale. Printre ele se numără 3Tiny Gods și Rome: Fight for Gold.

ELA Games

Un producător mai puțin cunoscut în România este ELA Games. Compania are sediul în Malta și se mândrește cu un portofoliu de jocuri bine lucrate. Se axează exclusiv pe jocurile de tip slot. Acestea sunt lucrate cu ajutorul tehnicii 3D, temele fiind variate. Oferta acesteia de jocuri include titluri precum Wild Piranha și Bullet Hole.


Bally Wulff

Este un producător ce are sediul în Germania. Inițial a fost fondată în 1950. De-a lungul anilor s-a dezvoltat în industria jocurilor de noroc. O parte din companie a fost achiziționată de către APEX, acest lucru fiind de ajutor. Oferta prezentă în cazinouri online din România include jocuri precum Creatures of the Night și Fruitnation.

Cat timp liber au cei mai fericiti oameni? Te-ar putea interesa si: Cat timp liber au cei mai fericiti oameni?

Switch Studios

Producătorul există pe piață încă din anul 2017. Are sediul în Marea Britanie. Jocurile sale sunt lucrate la un nivel înalt din punct de vedere al graficii. În plus, lucrează în parteneriat și cu Microgaming. Producătorul promovează un singur tip de jocuri de noroc, anume jocurile de masă. Drept urmare, în cazinouri se regăsesc jocuri precum 9 Pots of Gold Roulette și ReDeal Blackjack.

Golden Rock Studios

Producătorul s-a lansat abia în 2018, în Gibraltar. Cu toate acestea, evoluția sa este una pozitivă. Jocurile sunt de calitate și constau în sloturi și jocuri de masă. Jocurile au în general o volatilitate medie spre ridicată. Drept urmare, în cazinouri se regăsesc titluri precum 6 Jewels.


Gameburger Studios

Este un producător relativ nou ce s-a lansat în 2019. Din acest motiv, portofoliul său nu include un număr mare de jocuri. Momentan se axează pe jocurile de tip slot. Produsele deja lansate dau dovadă de calitate, perseverență și profesionalism. Printre titlurile sale la cazinouri online se numără 9 Pots of Gold și Break da Bank Again Respin. 

În final

Per ansamblu, jocurile de noroc sunt o industrie flexibilă. Fiecare an vine cu noi lansări de jocuri, majoritatea fiind de tip slot. Chiar dacă unii producători sunt mai puțini cunoscuți, acest lucru nu înseamnă că sunt mai importanți. Și aceștia oferă jocuri de calitate și cu o dinamică de apreciat. 


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Producători mai puțin cunoscuți și cu potențial la cazinouri online

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket