Cum sa vezi procentul bateriei pe iPhone-ul tau

Cum sa vezi procentul bateriei pe iPhone-ul tau

Daca utilizati un model iPhone X sau mai recent, telefonul dvs. afiseaza doar procentul bateriei in bara de stare, nu numarul real. Si exista atat de multe cazuri in care ati putea cauta procentul exact ramas in baterie.

Sa presupunem ca sunteti pe cale sa preluati un apel video important; cu siguranta vrei sa te asiguri ca telefonul tau nu moare la mijloc. Daca pleci din casa si nu vrei sa iei incarcatorul cu tine, nu are rost sa verifici procentele bateriei. Si chiar daca sunteti acasa, incarcand telefonul, il puteti incarca si la 80%, asa ca asigurati-va ca verificati procentele bateriei. Si, deoarece vorbim despre starea bateriei, poate doriti sa impiedicati incarcarea sa scada prea mult inainte de incarcare.

Oricare ar fi motivul, te avem pe tine. Iata tot drumul, astfel incat sa puteti afla rapid procentul exact de incarcare a bateriei iPhone-ului dvs.

Cum sa afisati procentul bateriei pe iPhone

Daca utilizati un iPhone 8 sau o versiune anterioara, puteti activa afisarea procentului bateriei in bara de stare a telefonului. Accesati Setari > Baterie si modificati Procentul bateriei la locul Activat. Dar daca telefonul dvs. este un model X sau mai recent, va trebui sa utilizati una dintre modalitatile de mai jos pentru a accesa rapid starea bateriei.

Vedere din widgetul bateriei

O modalitate de a vedea rapid procentul bateriei iPhone-ului este sa adaugati widgetul respectiv pe unul dintre ecranele dvs. de pornire. Pentru a face acest lucru, pur si simplu apasati lung pe ecranul de pornire si apasati pe butonul + din coltul din stanga sus. Derulati in jos pentru a selecta widgetul baterii si atingeti pentru a selecta forma widget-ului dvs.

Atingeti Adaugare widget > Terminat, iar acum ecranul arata intotdeauna incarcarea bateriei.

Daca nu aveti nevoie de widget-ul corect pe ecranul de pornire, il puteti adauga la vizualizarea Azi.

Pentru a face acest lucru, accesati vizualizarea Azi glisand spre dreapta pe ecranul de pornire. Apoi atingeti lung un spatiu gol oriunde in vizualizarea Azi. Atingeti butonul + din coltul din dreapta sus. Explorati widget-urile si adaugati baterii, asa cum se arata mai sus.

Acum widget-ul bateriei este disponibil in Vizualizarea astazi a iPhone-ului dvs..

Poti gasi rapid in Centrul de control

Daca nu te deranjeaza sa ai contorul de baterie pe ecranul de pornire al iPhone-ului tau, il poti gasi rapid in Centrul de control al telefonului tau. Pentru a-l accesa, trageti in jos din coltul din dreapta sus al ecranului:

Procentul bateriei iPhone-ului va fi afisat langa indicatorul bateriei.

Conectati cu incarcatorul

Cum iti va schimba viata configurarea unui monitor vertical Te-ar putea interesa si: Cum iti va schimba viata configurarea unui monitor vertical

O alta modalitate usoara de a verifica bateria telefonului este sa conectati telefonul la un incarcator. Procentul de baterii va fi afisat pe ecran:

Intreab-o pe Siri

Si, in sfarsit, poti sa intrebi!

Asigurati-va ca aveti Siri configurat (trageti si plasati pe ecranul iPhone deblocat pentru a afisa cautarea, introduceti Siri, faceti clic pe Siri si cautati, verificati tasta Ascultare pentru „Hei Siri” sau apasati butonul lateral pentru Siri) si spuneti ceva de genul „ Hei Siri, ce procent din baterie am? » Frumusetea acestui lucru, desigur, este ca nici macar nu trebuie sa deblocati iPhone-ul pentru a verifica bateria (cu exceptia cazului in care optati sa impiedicati Siri sa reactioneze cand telefonul este blocat).

Trebuie sa fiti conectat la internet pentru ca Siri sa functioneze.

Sfat bonus: Cum sa va pastrati iPhone-ul organizat

Acum ca stiti cum sa afisati procentul bateriei pe iPhone XR, 11, 12 si chiar 8, puteti optimiza performanta bateriei telefonului dvs. cu aplicatii utile care va vor ajuta telefonul sa functioneze putin mai bine.

Gemini este un simplu instrument de cautare a fisierelor duplicate pe care il puteti folosi pentru Mac si iPhone. Aplicatia va permite sa scanati foldere pentru duplicate si sa le eliminati cu usurinta. In plus, Gemenii pot vizualiza fisiere similare, care pot fi incredibil de utile atunci cand ati facut o duzina sau mai multe selfie-uri uitate pana cand spatiul de stocare se epuizeaza.

Concluzie

Dupa cum puteti vedea, exista multe modalitati de a verifica procentul exact al bateriei pe telefon. Daca aveti un iPhone mai vechi, este posibil sa puteti dezactiva procentul din bara de stare, asa cum am discutat mai devreme.

Daca starea bateriei telefonului dvs. nu este foarte buna (verificati starea bateriei in Setari > Baterie > Sanatate baterie), poate fi necesar sa verificati frecvent starea bateriei. Daca esti pe cale sa ai un apel important, iesi pentru o vreme si nu vrei sa iei incarcatorul cu tine, procentajul exact al bateriei este informatii utile de care ai nevoie.

Iar daca te afli intr-un peisaj frumos sau intr-un loc in care nu trebuie sa faci decat o mana de fotografii sau chiar videoclipuri, va fi obligatoriu sa monitorizezi bateria telefonului tau, deoarece se va descarca mult mai repede decat de obicei.

Puteti accesa starea bateriei in Centrul de control sau puteti adauga un widget pentru baterie la ecranul de pornire sau la vizualizarea Azi. Puteti cere doar procentul bateriei Siri sau puteti nota indicatorul in timp ce va conectati pentru incarcare.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cum sa vezi procentul bateriei pe iPhone-ul tau

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket