7 Sfaturi pentru a-ti decora gradina exterioara in stil rustic

7 Sfaturi pentru a-ti decora gradina exterioara in stil rustic

Decorul rustic poate fi foarte frumos si reprezentativ, deoarece este alcatuit din elemente puternice si caracteristici marcante, care fac ca orice zona a casei sa para impunatoare.

De aceea este considerata o optiune decorativa excelenta pentru exterior, unde obiectele decorative brute pot fi incorporate cu mai putina atentie la detalii. Va avea ca rezultat un aspect natural. Iata cateva modalitati simple si frumoase de a decora gradini rustice in aer liber. Speram sa va placa.

1. Decor de gradina rustica cu caruta

Decor de gradina exterioara rustica cu caruta

Carucioarele erau mijloace de transport foarte eficiente care permiteau negustorilor sa poarte marfuri din oras in oras, sau chiar bunuri personale, in cazul in care provin din comunitati de nomazi, fara un loc fix de locuire.

Cu toate acestea, astazi, ele se contureaza ca o solutie decorativa excelenta, deoarece designul lor, pe langa faptul ca este rustic, ar servi si pentru un decor vintage sau boho.

Pentru exterior este o completare foarte buna ca ghiveci, de aceea in aceasta casa au asezat caruta inconjurata de ghivece de lut cu cateva flori colorate. Dar, intr-adevar, cea mai mare explozie de verdeata si culoare se afla in interiorul ei, deoarece are multe plante de primavara.

2. Decoreaza o gradina rustica in aer liber cu articole de hambar

O modalitate buna de a evoca aspectul rustic este prin asezarea unor obiecte stabile in gradina, care pot fi aranjate pe o masa rustica vintage din lemn, sau, ca in aceasta gradina, sa o atarnam de un fel de suport pentru haine.

Aceste obiecte stabile, cum ar fi capastru de cal, bice si chiar potcoave si sei, sunt caracteristice peisajului rural si, prin urmare, se simt rustice si au multa greutate vizuala.

Alte obiecte care pot fi adaugate acestui decor sunt cosurile de rachita impletite si oale vechi de lapte. In plus, se poate observa cum sunt imbatranite toate celelalte elemente, cum ar fi fereastra si candelabru mic.

3. Decor de gradina exterioara rustica cu un mic semineu 

Daca ai mobilier de gradina din lemn, dar nu se simte suficient de rustic pe cat ti-ai dori, poti crea un mic semineu in mijlocul gradinii.

Lemnul gros si focul in sine se simt foarte rustic, fiind asociate cu comertul cu lemne.

Acest focar de dimensiuni bune are o zona de siguranta creata cu pietre si blocuri mici de zgarietura. Pentru ca focul sa nu se raspandeasca, pentru ca cel mai important lucru in orice tip de decor este pastrarea sigurantei.   

4. Decor de gradina exterioara rustica cu hamac

Decor de gradina exterioara rustica cu hamac

O alta modalitate de a realiza decorul rustic de vis este sa selectezi diferite obiecte decorative care sunt din decenii diferite, si provin din regiuni diferite, oferind mai mult spatiu obiectelor lucrate manual si materialelor puternice si rezistente.

Asadar, aceasta gradina exterioara dovedeste ca rusticul poate include si mobilier sofisticat si detaliat.

Este de apreciat ca scaunul din fier si lemn cu perna inflorata are multe detalii in partea din fier. Cu toate acestea, a fi in varsta este foarte rustic si oarecum romantic.

Sfaturi practice de amenajare a camerei bebelusului Te-ar putea interesa si: Sfaturi practice de amenajare a camerei bebelusului

La fel se intampla si cu banca lunga de langa perete, este simpla si la vremea ei ar fi trecut neobservata, dar acum, fiind vechi si considerat vintage, lemnul sau murat atrage foarte mult atentia.

Unul dintre lucrurile care imi plac cel mai mult la aceasta gradina in aer liber este hamacul agatat in spate, care este folosit pentru odihna si, desigur, masa rustica din lemn sculptata manual captiveaza pe oricine.

5. Decor exterior rustic al gradinii cu pereti de piatra

Decor exterior rustic gradina cu pereti de piatra

Este bine cunoscut faptul ca piatra este unul dintre cele mai remarcabile materiale rustice, mai ales daca este piatra naturala mare si de diverse nuante, fara uniformitate.

Acest zid de piatra este destul de izbitor si rustic, dar adevarul este ca de la sine ar fi putut fi folosit in orice alt tip de decor, cum ar fi mediteranean. De aceea, acest decor a fost completat cu alte materiale pentru a evidentia mult mai mult tendinta bruta si country.

Aici avem o podea veche foarte frumoasa care include caramizi de diferite dimensiuni si forme. Exista, de asemenea, o sectiune de busteni taiati si o cutie de udat pentru plante din metal.

Pentru a o face putin mai confortabila si a o completa cu feminitate, pe masa rustica din lemn au fost asezate cateva ghivece mici cu plante cu flori mici si colorate.

6. Decor al gradinii exterioare rustic cu acoperis de vita de vie

Daca vrei sa adaugi putina umbra in gradina rustica exterioara, iti aducem o modalitate buna de a o realiza economic, si fara a impiedica decorul natural si rustic, si anume sa adaugi vita de vie.

Este destul de simplu si dupa cum puteti vedea in acest exemplu rezultatul este splendid. Trebuie doar sa asezi bazele si sa asezi niste grinzi metalice acolo unde vrem ca planta sa se tina pe masura ce creste cresterea ei.

Rezultatul este fantastic, iar dupa cum se dovedeste in aceasta gradina exterioara umbra este destul de ampla, ca sa nu mai vorbim ca plantele lasa briza sa treaca.

Alte detalii frumoase ale acestei gradini rustice care nu pot fi lasate nepomenite sunt masa de sufragerie vintage in aer liber, si masa de lemn din spate unde au fost amplasate ghivecele de diferite dimensiuni si materiale.

7. Decorarea gradinilor rustice exterioare cu semineu

Decor exterior rustic rustic cu semineu

Noptile de iarna pot fi reci, iar daca vrei sa le incalzesti poti construi cu usurinta un semineu afara. Pentru a o face rustic si a se combina cu restul decorului, cel mai bine este sa aveti o structura din piatra.

In plus, lemnul nu poate lipsi, de aceea setul de lounge de exterior este construit din acel material. Si au completat aceasta gradina frumoasa in aer liber cu un perete plin de vita de vie, care se vede si pe tavan.

Este o frumoasa gradina rustica care are si un farmec romantic datorita florilor distribuite in tot spatiul.

O atingere placuta este sa asezi si cactusi si suculente, ceea ce face gradina si deserta.  


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la 7 Sfaturi pentru a-ti decora gradina exterioara in stil rustic

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket