De ce este important sa montam jaluzele la ferestre?

De ce este important sa montam jaluzele la ferestre?

Acestea pot face o diferenta majora in aspectul general al locuintei si al atmosferei din spatiul tau.Va imbunatateste estetica si va ofera nivelul dorit de intimitate si confidentialitate.

Conform celor de la https://windowsolution.ro/ cele mai comune tipuri de jaluzele sunt cele orizontale si verticale, care sunt avantajele si diferentele dintre ele, le gasiti mai jos

Jaluzele orizontale au lamele ce ruleaza orizontal, se potrivesc de minune pentru ferestrele care sunt mai late, pentru ca ofera un sentiment de echilibru camerei.

Jaluzele verticale sunt realizate din lamele care atarna de sus in jos si care se manevreaza cu ajutorul unui lantisor, sunt ideal de montat pentru ferestrele mai inalte sau pentru usile din sticla glisante.

Pozitionarea lor verticala le face foarte eficiente in controlul lumini si totodata in asigurarea intimitatii pentru ferestrele cu deschideri mari

La jaluzelele orizoantele poti regla lamele pentru a filtra cantitatea de lumina care doresti sa patrunda intr-o camera. Avand aceasta flexibilitatea va puteti bucura de cata lumina naturala doriti, pastrand in acelasi timp si o intimitatea sporita.Sunt ideale de montat la dormitoare ori sufragerii

Atunci cand doresti sa ai o intimitate totala, jaluzele sunt cea mai buna optiune mai ales la ferestrele largi cat si la usile glisante.Ofera un scut foarte eficient impotriva atentiei nedorite.

Mentinerea jaluzelelor orizontale necesita o atentie sporita, praful are tendinta sa se acumuleze pe lamele individuale.Iar curatarea fiecareia in parte poate dura ceva timp.

In schimb jaluzele verticale, mai ales cele realizate din material textil sunt mai usor de curatat si intretinut, se pot spala sau pur si simplu sterse cu o laveta umeda.

De ce un gazon artificial pentru un teren tenis este cel mai potrivit Te-ar putea interesa si: De ce un gazon artificial pentru un teren tenis este cel mai potrivit

In zonele cu trafic intens, cele orizontale sunt mai predispuse la deteriorare datorita orientarii lor.Se pot indoi cu usurinta daca nu sunt manipulate cu mare grija.Cele vertical sunt in general mai rezistente si mai putin susceptibile de a suferi deteriorari.Sunt o alegere practica de montat la ferestrele si usi care sunt accesate destul de frecvent.

Atunci cand vine vorba de pretul pe care trebuie sa il platiti pentru aceste modele de jaluzele, cele orizontale sunt optiunea cea mai accesbila ca pret, cele verticale tind sa fie mai scumpe mai ales daca aveti ferestre mai sau usi glisante, pentru ca este nevoie in primul rand de mai multe materiale.

Inante de a cumpara, tineti cont de ce buget aveti pentru aceasta investitie, pentru ca va poate influenta foarte mult alegerea.

Optiuni de montare

Jaluzele orizontale se monteaza in cadrul ferestrei, pe cand cele vertical se monteaza cu totul diferit, se monteaza deasupra tocului ferestrei sau usii.

In spatiul in care de cele mai multe ori este liniste , jaluzele orizontale pot crea cateodata zgomot atunci cand sunt atinse sau vantul, aerul conditionat sufla prin ele.

Cele verticale sunt mai putin predispuse a face zgomot atunci cand sunt miscate de aer sau de vant.Tind sa fie mai stabile, si sunt o optiune potrivita pentru cei care prefera linistea.

Daca trebuie sa decizi intre jaluzele verticale si cele orizontale, alegerea ta ar trebui sa se bazeze in primul rand pe nevoile si preferintele voastre individuale.

Daca aveti ferestre mai largi atunci alegeti jaluzele verticale pentru ca ofera intimitate si control al luminii.Daca cauti ceva clasic atunci cele orizonatele sunt cele pe care trebuie sa le alegeti.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la De ce este important sa montam jaluzele la ferestre?

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket