Cum să alegi mărimile potrivite pentru haine băieți?

Cum să alegi mărimile potrivite pentru haine băieți?

Alegerea măsurii hainelor pentru copii poate fi o sarcină destul de dificilă, deoarece aceștia cresc rapid și dimensiunile lor se schimbă în mod constant. Este important să știi cum să îl măsorii corect pentru a asigura o potrivire corespunzătoare și pentru a evita problemele privind confortul copilului tău. Alegerea dimensiunilor potrivite este importantă ca cel mic să se bucure din plin de îmbrăcămintea aleasă și pentru a evita neplăcerile care pot apărea în cazul în care cumperi piesele nepotrivite.

Cum alegi măsura corectă?

În general, vei avea nevoie de patru parametrii de bază: înălțimea, greutatea, circumferința pieptului și circumferința taliei. Înălțimea se verifică măsurând copilul stând în picioare, cu spatele lipit de un perete. Pentru a afla greutatea vei folosi un cântar.

Circumferința pieptului se consideră partea cea mai largă a pieptului, se va măsura zona superioară a cavității toracice. Pe când la talie se va masura circumferinta trunchiului pe linia buricului. După ce ai obținut aceste informații, trebuie să le compari cu recomandările producătorului articolelor pe care dorești să le achiziționezi.

Acestea sunt, de obicei, prezentate sub formă de grafic, care va include dimensiunile pentru vârsta și înălțimea copilului. Trebuie să știi că valorile pot fi diferite între designeri și chiar între diferite stiluri de haine ale aceluiași producător.

În general, pe etichetă apar recomandări în funcție de vârstă, greutate și sex. Astfel, la haine băieți vei avea alte dimensiuni decât la cele de fete, iar pentru bebeluși sunt de obicei mai mari decât dimensiunile standard, deoarece acestea trebuie să permită un spațiu pentru scutece. Nu uita de materialul din care sunt fabricate, deoarece unele se pot întinde mai mult decât altele, ceea ce poate afecta modul în care acestea se potrivesc. Ascultă preferințele copilului tău și ia-le în considerare atunci când faci cumpărături pentru el și mizează pe articole care permit mișcarea în voie, fără restricții.

Idei de imbracaminte sexy pentru femeie indraznete Te-ar putea interesa si: Idei de imbracaminte sexy pentru femeie indraznete

La shopping cu micuțul tău – ce trebuie să iei în considerare?

Fie că mergi la cumpărături într-un centru comercial sau alegi un magazin haine online, este important să iei în considerare mai multe aspecte pentru a face experiența plăcută pentru amândoi și pentru a ajuta la cumpărarea hainelor potrivite pentru copilul tău.

Înainte de a porni în această aventură, planifică care sunt produsele de care ai nevoie și unde ai găsi cel mai convenabil aceste articole. Acest lucru te va ajuta sa economisești timp. Evită orele de vârf, dacă alegi să te deplasezi fizic, astfel încât să nu existe multă agitație în magazin. Implică-l pe cel mic în procesul de cumpărare, lasă-l să aleagă hainele care îi plac, dar totuși oferă-i și indicații de stil, calitate și mărime. Asigură-te că produsele alese sunt potrivite pentru vârsta și dimensiunea lui.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cum să alegi mărimile potrivite pentru haine băieți?

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket