Cum invatarea unei limbi straine cu IBSEN schimba lumea si pe noi insine

Cum invatarea unei limbi straine cu IBSEN schimba lumea si pe noi insine

Probabil fiecare dintre noi am auzit despre faptul ca invatarea unei limbi straine are un efect pozitiv asupra gandirii noastre. Dar te-ai gandit vreodata ca nu vorbim deloc despre o singura persoana, ci despre viata tuturor oamenilor de pe Pamant?

In acest articol, am gasit 9 raspunsuri la intrebarea: cum invatarea limbilor straine cu ajutorul unui set de cursuri limbi straine transforma lumea si pe noi toti.

IBSEN te ajuta si iti ofera cea mai potrivita metoda prin care iti poti indeplini obiectivul, prin cele mai bune variante de cursuri limbi straine online.

Sa facem o paralela: cu cat oamenii invata mai multe limbi, cu atat le este mai usor sa construiasca legaturi sociale intre rezidentii din diferite tari.

  1. Invatarea limbilor straine cu ajutorul unui pachet de cursuri limbi straine online promoveaza interactiunea tuturor culturilor, incepem sa intelegem mai bine opiniile si normele altor oameni. Oricat de patetic ar suna, tocmai intelegerea culturala reciproca sta la baza instaurarii unei paci comune, moment pe care il dorim cu totii.
  2. Pe masura ce abilitatile tale lingvistice se imbunatatesc, lasi mai putine sanse de neintelegeri. Interpretarea gresita a cuvintelor poate fi costisitoare nu numai in chestiuni serioase, ci si banal atunci cand calatoresti in strainatate, cand trebuie sa ceri indicatii catre cel mai apropiat magazin alimentar.
  3. Invatarea limbilor straine deschide usa catre oportunitati de dezvoltare profesionala si gasirea unei echipe in orice sfera: fie ca este vorba de programare, muzica, stiinta sau alt domeniu.
  4. Cunoasterea a doua sau trei limbi straine iti va face CV-ul mai atractiv: angajatorii prefera angajatii cu abilitati de comunicare deoarece are un impact direct asupra profiturilor. Si apropo de bani. Cunoasterea limbilor straine reprezinta si o crestere a salariului.
  5. Potrivit multor studii, invatarea unei noi abilitati (inclusiv a unei limbi straine) are un efect benefic asupra sanatatii. In procesul de exercitii mentale, nu numai ca te simti mai increzator in fata prietenilor straini, dar si mentii neuronii creierului activi, intaresti memoria si incetinesti procesul de imbatranire.
  6. Cand inveti limbi straine, arati si curtoazie. Dupa ce ai reusit sa inveti cateva cuvinte in limba materna a tarii gazda, vei castiga automat respect in ochii localnicilor si le vei face o deosebita placere!
  7. Limbile straine sunt poarta de intrare in lumea cunoasterii. Majoritatea articolelor stiintifice si a lucrarilor cu acces deschis sunt scrise in limba engleza. Acest lucru le permite oamenilor de stiinta sa-si impartaseasca evolutiile cu colegii din alte tari, astfel incat toata lumea sa poata beneficia de cele mai recente progrese in stiinta si tehnologie.
  8. In procesul de invatare a limbilor noi (in special de la o varsta frageda), creierul nostru este mai capabil sa rezolve conflictele si sa ia decizii in fata incertitudinii. Unele studii arata ca bilingvii sunt mai buni la multitasking.
  9. Oamenii care vorbesc mai multe limbi au adesea o abordare creativa pentru rezolvarea problemelor, deoarece invatarea lor ajuta sa priveasca lucrurile si lumea in general din diferite unghiuri si puncte de vedere.

Pentru unii este doar o limba straina, dar pentru tine, este cheia succesului. Nu ezita la orice varsta sa inveti o limba noua, iti va aduce doar beneficii!

Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o? 10 sfaturi ale expertilor Te-ar putea interesa si: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o? 10 sfaturi ale expertilor


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cum invatarea unei limbi straine cu IBSEN schimba lumea si pe noi insine

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket