10 culori pe care le poti combina cu verde pentru decorul casei tale

Cauti culori care se combina cu verdele ? In acest articol te ajutam sa gasesti cateva combinatii de culori perfecte pentru a-ti putea decora casa cu culoarea verde. Culoarea verde este o culoare mediatoare, deci nu este calda sau rece, depinde de cantitatea de galben sau magenta pe care o poarta, de aceea poate fi combinata cu diverse nuante.

10 culori care se combina cu verdele

Culoarea verde ne poate aminti de natura , prin urmare, este o culoare care poate transmite cu adevarat multa caldura si poate crea medii confortabile , dar ce culori se combina cel mai bine cu culoarea verde ? Exemplele pe care le prezentam va vor ajuta sa alegeti.

1.Combinatie de verde cu alb

Albul este o culoare complet neutra , adica este o culoare care se combina perfect cu orice alta culoare. Combinarea verdelui cu alb va va oferi medii foarte echilibrate si frumoase, asa cum putem vedea in fotografiile urmatoare. Indiferent ce nuanta de verde alegeti, albul va fi intotdeauna un aliat care va functiona foarte bine.


Daca nu vrei sa risti prea mult cu intrebarea « Ce culori se combina cu verdele? » Ar trebui sa stiti ca verdele si albul sunt buni insotitori. In acest caz gasim un dormitor in care peretii au fost vopsiti cu verde bambus si combinati cu un verde mai inchis, alb spart si cu atingeri de negru. Rezultatul nu este deloc rau si emana armonie.

culori care se potrivesc cu verdele

O alta varianta este sa o faci invers, sa vopsesti peretii in alb si sa alegi un element verde care sa iasa in evidenta . Este cazul acestei fotografii cu decor clasic. Peretii sunt albi, iar canapeaua este verde deschis, pe langa plantele care se sprijina pe pervaz, dand o nota foarte naturala intregului.

2.Combinatie de verde cu galben

Culoarea verde si culoarea galbena se combina foarte bine, culoarea galbena este o culoare calda, asa ca culoarea verde combinata cu galben realizeaza medii cu adevarat confortabile, care emana acasa pe toate cele patru laturi.


In aceasta fotografie putem vedea cum culoarea verde a fost folosita pentru un perete in sufragerie si a fost completata cu o canapea galbena si un covor galben . Rezultatul este cu adevarat frumos, arata ca una dintre acele case in care ai petrece timpul pentru ca transmite acel sentiment de intoarcere acasa pe care il cautam de obicei in casa noastra.

3.Combinatie de verde cu maro

Dintre culorile care se combina cu verdele trebuie sa evidentiem si culoarea maro. Culoarea maro in toate nuantele sale reuseste sa creeze medii foarte frumoase: pamantul in culoarea maro si natura in culoarea verde .

11 sfaturi pentru combaterea bolilor vitei de vie Te-ar putea interesa si: 11 sfaturi pentru combaterea bolilor vitei de vie
culori care se potrivesc cu verdele

In aceasta fotografie putem vedea combinatia dintre un maro inchis si un verde stralucitor , rezultatul in acest interior clasic este foarte frumos, desi trebuie luat in considerare faptul ca sunt culori inchise care iau lumina din camera, astfel incat acestea trebuie combinat cu grija pentru a nu parea un loc ostil si sumbru.

4.Combinatie de verde cu roz

Combinatia de roz si verde poate avea ca rezultat interioare cu adevarat cochete, care se combina intr-un mod cu adevarat frumos si feminin.

culori care se potrivesc cu verdele

Aceasta camera ne atrage atentia pentru modul in care culoarea verde si roz reusesc sa creeze un mediu cald , foarte natural si primitor. Cheia este sa stii cum sa echilibrezi corect ambele culori cu diferitele lor nuante.

culori care se potrivesc cu verdele

Un alt exemplu, in acest caz cu un roz pastel si un verde foarte inchis , de ce ambele culori se imbina foarte bine?

5. Combinatie de verde cu bej

Urmam lista de culori care se combina cu verdele cu culoarea bej. Culoarea bej este, de asemenea, un ton foarte neutru care tinde sa functioneze practic cu toate culorile. Este cald si ne aminteste putin de taramul plajei, asa ca combinatia lui cu verdele, la fel ca s-a intamplat cu maro, ne ofera drept rezultat ceva foarte natural.

culori care se potrivesc cu verdele

In aceasta fotografie putem vedea cum culoarea verde a fost folosita in miscari mici pentru a decora acest interior in stil colonial .

6. Combinatie de verde cu gri

Culoarea gri este o alta dintre culorile care sunt adesea folosite ca wild card la combinare, fapt este ca de obicei merge foarte bine cu orice tonalitate, deci este o culoare cu care reusesti intotdeauna si nu dai gres niciodata, perfecta pentru cei putini. riscant.

culori care se potrivesc cu verdele

Desi exista nuante de gri mai putin intunecate, aici putem observa cum un gri marginit de negru este o optiune eleganta si sofisticata de combinat cu culoarea verde, aceste tipuri de tonuri sunt de obicei legate de putere si lux.

7. Combinatie de verde cu rosu

Ce specificatii are un model de vitrina calda recomandat pentru patiserii? Te-ar putea interesa si: Ce specificatii are un model de vitrina calda recomandat pentru patiserii?

Atunci cand ne intrebam despre culorile care se combina cu verdele, trebuie sa tinem cont si de culoarea rosu , care este o culoare calda care contrasteaza perfect cu verdele, facand mediile cu ambele culori sa tinda spre caldura.

culori care se potrivesc cu verdele

Vrei sa pictezi peretii in verde si te intrebi cum sa combini mobilierul ? Iata un mic exemplu: masa maro si scaune rosii.

culori care se potrivesc cu verdele

O canapea rosie in mijlocul unei incaperi vopsita in verde inchis cu un covor care are ambele culori este, de asemenea, o optiune buna de luat in considerare.

8. Combinatie de verde cu portocaliu

Asa cum s-a intamplat cu galben si rosu,   portocaliul este o optiune buna pentru a combina verdele cu un ton cald.

culori care se potrivesc cu verdele

In aceasta fotografie gasim o nuanta de verde mai putin obisnuita, deoarece este cu adevarat izbitoare si este verde lime . Pictarea peretilor in aceasta culoare care este fluorul este foarte riscanta, dar si vesela si tinereasca. Este o culoare perfecta pentru mediile de copii si adolescenti, chiar si pentru o casa proaspata si tanara.

9. Combinatie de verde cu albastru

O alta culoare care se potriveste uimitor de bine cu culoarea verde este culoarea albastra. In lista de culori care se combina cu albastrul , am explicat deja ca ambele culori sunt prieteni apropiati pe roata culorilor .

culori care se potrivesc cu verdele

Primul exemplu pe care vi-l aratam este o canapea albastra in mijlocul unui living cu peretii verzi . Dupa cum puteti vedea, rezultatul este foarte armonic si echilibrat.

culori care se potrivesc cu verdele

Si invers, o canapea verde in mijlocul unui living cu pereti albastri cu un pic de alb care stropeste si aduce lumina in intuneric.

10. Combinatie de verde cu cupru

Pentru a incheia aceste culori care se combina cu verdele, adaugam culoarea cupru , care este o culoare foarte la moda astazi, astfel incat putem gasi multe accesorii care sunt realizate cu aceasta culoare.

culori care se potrivesc cu verdele

In acest blat putem observa cum placile verzi din bucatarie se imbina perfect cu accesoriile din cupru .


3,00 (1 vot)

Nu sunt Comentarii la 10 culori pe care le poti combina cu verde pentru decorul casei tale

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket