Ce valoare are casa ta pentru tine?

Ce valoare are casa ta pentru tine?

Casele noastre sunt mult mai mult decat caramizi si mortar si, ca atare, ele nu pot fi rezumate pur si simplu prin fapte si cifre precum numarul de dormitoare, orientarea spre gradina si cartierul scolar.

In schimb, valoarea lor se bazeaza pe timpul petrecut acolo cu familiile noastre, rasul si bucuria care umple fiecare camera si amintirile care se formeaza in cei patru pereti. 

Casele noastre cresc si se schimba la fel ca si noi: s-ar putea adauga un dormitor suplimentar pentru a primi un nou membru; sau un birou de acasa ar fi putut fi ridicat, marcand inceputul unei noi cariere; poate ai reusit in sfarsit sa creezi bucataria-sufragerie visurilor tale, perfecta pentru a gazdui mesele de familie. Fiecare schimbare este nepretuita pentru ceea ce aduce in viata ta de familie, cu toate acestea, are si un impact financiar. Asa ca, cand va veni in sfarsit timpul sa treceti mai departe, s-ar putea sa fiti surprins de modul in care s-au adaugat toate aceste mici schimbari. 

Bucatarie de vis

bucatarie cu insula si lumini suspendate de la Savills

Aceasta casa eleganta, situata pe Cumberland Road din Londra, a fost transformata in locul perfect pentru divertisment. In inima sa se afla o bucatarie-sufragerie extinsa, cu dulapuri elegante, suprafete de lucru din piatra si o insula centrala mare. Pe toata latimea casei, exista spatiu mai mult decat suficient pentru toata familia si prietenii, plus usile glisante din sticla deschid incaperea si mai mult, oferind o curgere libera catre o zona mare de terasa, care ofera vederi uimitoare la gradina privata amenajata.

Living spatios

hol de marmura in casa vandut de Savills

Spatiul este cuvantul la moda pentru aceasta casa eleganta extinsa din Londra. De la holul adanc de marmura de la intrare, care da instantaneu tonul splendorii, pana la dormitorul luxos de la primul etaj, care se intinde pe toata latimea casei si are caracteristici, aceasta casa cu trei etaje si cinci dormitoare asigura satisfacerea fiecarei nevoi. O extensie a profitat la maximum de fiecare centimetru pe care aceasta casa avea de oferit. Astazi, dispune de incapere pentru portbagaj, garderoba la parter, birou si utilitate; spatiile principale ale casei sunt pur si simplu pentru relaxare si bucurie. Spatiul exterior continua cu 22 de metri de gradini private amenajate, completate cu o terasa mare pavata, un sistem de irigare si difuzoare Bose exterioare. 

Bai shaker – 5 moduri de a imbratisa simplitatea clasica in casa ta Te-ar putea interesa si: Bai shaker – 5 moduri de a imbratisa simplitatea clasica in casa ta

Idila de gradina

gradina cu chenar si terasa in casa vanduta de savills

Cu totii visam la gradina perfecta, un spatiu privat pentru a va relaxa si a admira frumusetea lumii naturale. Cu toate acestea, acesti proprietari de case din Ravenscourt Road au facut-o realitate. Proiectata de Butter Wakefield, gradina este un refugiu de liniste, cu usile de terasa care se deschid din bucatarie-sufragerie pe o terasa generoasa care se intinde pe toata lungimea gradinii. Flancat de granite verzi, este locul perfect pentru a gazdui petreceri de cina in aer liber. Desigur, interioarele se potrivesc cu splendoarea exterioara cu o camera dubla de receptie cu seminee din marmura si parchet, precum si ferestre cu aspect dublu, care permit privelistilor frumoase ale gradinii din spate sa ofere un fundal in continua schimbare spatiului. 

Pentru toata familia

bucatarie restaurant in casa vanduta de Savills

Designul contemporan a definit aspectul acestei case, care este perfecta pentru viata multigenerationala. Doua intrari din gradina din fata se deschid intr-o casa de familie spatioasa, cu cinci dormitoare si patru bai, inclusiv cazare laterala la parter. Bucataria generoasa cu design german se invarte in jurul unei insule centrale impresionante, cu depozitare exceptionala si nenumarate aparate pentru a satisface toata lumea. In exterior, curtea amenajata este accesata prin mai multe usi care creeaza un flux perfect, cu o zona mare de relaxare cu paturi de flori inaltate si iluminat care da tonul spatiului.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Ce valoare are casa ta pentru tine?

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket