Ce specificatii are un model de vitrina calda recomandat pentru patiserii?

Ce specificatii are un model de vitrina calda recomandat pentru patiserii?

Cand vine vorba de alegerea echipamentelor HoReCa, vitrina calda ocupa un loc de frunte in preferintele profesionistilor din domeniul ospitalitatii, datorita versatilitatii si eficientei sale in prezentarea si pastrarea preparatelor la temperatura optima. In randurile care urmeaza, vom explora specificatiile unui model de vitrina calda ideal pentru patiserii, exemplificand prin modelul IBA0041, oferit de un furnizor profesionist, un nume de incredere in ceea ce priveste inovatia in bucatariile profesionale din Romania.

Utilitate si versatilitate

O vitrina calda https://fresco.ro/vitrina-calda-rece-expunere.html, precum modelul IBA0041, este un echipament HoReCa extrem de versatil, atat in functie de rolurile pe care le indeplineste, cat si de locatiile in care poate fi utilizat. Indiferent ca este vorba de patiserii, pizzerii, brutarii, supermarket-uri sau benzinarii, aceasta ofera o solutie eficienta pentru mentinerea preparatelor la temperatura ideala, asigurand in acelasi timp o prezentare apetisanta, menita sa atraga clientii si, pe cale de consecinta, sa sporeasca profiturile unitatii dumneavoastra.

Specificatii tehnice ale modelului IBA0041

Modelul IBA0041 impresioneaza prin caracteristicile sale tehnice bine echilibrate:

·Dotata cu 2 niveluri si usi cu balamale;

·Dimensiuni: 78x49x64 cm, ce ofera suficient spatiu pentru diverse tipuri de produse de patiserie;

·Greutate: 35 kg, ceea ce o face relativ usor de mutat sau reconfigurat in spatiu;

·Capacitatea electrica: 1.8 kW, asigurand un consum eficient de energie;

·Temperatura de lucru: intre 20 si 90 de grade Celsius, ideala pentru o gama larga de produse, de la foitaje la felii de pizza.


Avantajele colaborarii cu un furnizor de top

Alegand o vitrina calda de la Fresco Expert, veti beneficia nu doar de un echipament de inalta calitate, ci si de un pachet complet de servicii post-vanzare. Garantia Base Care inclusa in pret ofera montaj, 12 luni de piese de schimb si manopera, asigurand o investitie protejata pe termen lung.

Cum să-ți alegi tapetul 3D pentru livingul tău Te-ar putea interesa si: Cum să-ți alegi tapetul 3D pentru livingul tău

Costuri si rentabilitate

Cu un pret de aproximativ 1.000 de euro, modelul IBA0041 reprezinta o investitie accesibila pentru majoritatea afacerilor din domeniul ospitalitatii, avand in vedere durabilitatea si eficienta sa. Raportul calitate-pret, impreuna cu serviciile post-vanzare oferite de furnizorul mentionat anterior, fac din aceasta vitrina o optiune atractiva pentru orice patiserie care doreste sa-si imbunatateasca serviciile oferite clientilor.

In concluzie, alegerea unei vitrine incalzite, cum este modelul IBA0041, reprezinta o decizie inteleapta pentru orice patiserie care isi propune sa ofere clientilor produse de calitate, pastrate la temperatura optima, intr-un mod cat mai apetisant. Versatilitatea, specificatiile tehnice adaptate nevoilor profesionale si suportul post-vanzare sunt doar cateva dintre avantajele care fac din acest model o solutie recomandata in domeniul ospitalitatii.

Intrebari frecvente

1. Pot folosi vitrina calda IBA0041 pentru alte tipuri de afaceri, in afara patiseriilor?

Da, vitrina este proiectata sa fie versatila si se potriveste perfect si in alte tipuri de afaceri, cum ar fi pizzerii sau brutarii, in functie de necesitati.

2. Ce include garantia Base Care oferita de catre furnizor?

Garantia Base Care include montajul echipamentului, 12 luni de piese de schimb si manopera, asigurand astfel o protectie completa a investitiei.

3. Este greu de intretinut o vitrina incalzita?

Nu, vitrinele moderne, inclusiv modelul IBA0041, sunt proiectate pentru a fi usor de curatat si intretinut, avand suprafete interne accesibile si materiale care nu retin murdaria.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Ce specificatii are un model de vitrina calda recomandat pentru patiserii?

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket