Ce poate invata moda din industria ospitalitatii

Ce poate invata moda din industria ospitalitatii

La nivel global, sosirile din turismul international vor creste cu 30% in 2023, la 1,6 miliarde, potrivit grupului de informatii despre piata Economist Intelligence Unit. Dornici sa imbratiseze o revenire completa la stilurile de viata dinainte de pandemie, consumatorii sunt pregatiti sa creasca cheltuielile pentru calatorii si experientele adiacente - de la mese la retail si petrecere a timpului liber.

Alimentarea acestei accelerari este interesul crescand al consumatorilor pentru „bunurile experientiale” si experiente noi in hoteluri si calatorii, inclusiv proprietati unice.

Auberge Resorts Collection se misca pentru a satisface aceasta cerere a consumatorilor, concentrandu-se pe extinderea portofoliului – cu 26 de statiuni pe trei continente, grupul va adauga alte paisprezece, cu sase locatii programate sa se deschida inainte de 2026. Estompand granitele dintre casa si ospitalitate, Grupul ofera, de asemenea, 11 oportunitati rezidentiale, in care consumatorii pot cumpara proprietati la fata locului care beneficiaza de acces la facilitatile statiunii, pe langa serviciile personalizate de tip Auberge.

In timp ce fiecare statiune beneficiaza de infrastructura si viziunea strategica a grupului Auberge, se adopta o abordare individualizata pentru estetica si facilitatile fiecarei proprietati, concepute pentru a fi simpatic cu imprejurimile lor.

Este o investitie in timp util. Intr-un sondaj de proprietate cu furnizorul de cercetare de lux Altiant, BoF Insights a constatat ca persoanele cu valoare neta inalta cheltuiesc cel mai mult pentru hoteluri si calatorii, 59% dintre respondenti identificand categoria ca fiind cea mai mare cheltuiala. Categoriile adiacente — moda si design de casa — urmeaza cu 49 la suta si, respectiv, 41 la suta.

Acum, BoF se aduna cu directorul de marketing al Auberge Resorts, Mike Minchin, pentru a descoperi convergenta stransa dintre lux si ospitalitate, evolutia calatoriilor bazate pe experienta si invatarile pentru sectorul modei.

Cum au evoluat apetitul calatorilor de lux in ultimii ani?

Am urmarit o evolutie semnificativa in comportamentul consumatorilor de lux – si tocmai dorinta de unicitate devine din ce in ce mai critica. Dupa pandemie, nu am fost niciodata mai globali ca societate. Intr-o lume in care calatoriile sunt atat de frecvente, calatoriile de lux s-au schimbat pentru a sublinia experientele unice – si o imersiune totala in destinatia ta.

Pentru a face fata acestei schimbari, fiecare dintre destinatiile noastre functioneaza ca un brand unic, condus de lideri cu o mentalitate antreprenoriala si o viziune distinctiva pe care lucreaza pentru a o aduce la viata - nu diferit de directorii de creatie din industria modei.

Observam o cerere ca standardul nostru uniform de serviciu sa fie corelat cu puncte de contact localizate. De aceea angajam si colaboram cu ambasadori culturali pentru a conecta statiunea cu imprejurimile sale. Aceasta atentie si conexiune cu zona, cultura si comunitatea locala sunt din ce in ce mai importante si semnificative pentru clientii nostri. Este ceea ce cauta atunci cand calatoresc.

Cum se potrivesc Auberge Resort Residentials in strategia dvs. mai larga de ospitalitate?

Doua treimi din toate noile noastre proprietati incorporeaza locuinte ca parte a ofertei lor - de exemplu, Stanly Ranch in Napa, Susurros in Punta Mita si Mauna Lani in Hawaii - toate au case de sine statatoare care pot fi cumparate si detinute de oaspeti. Am observat o schimbare de viteza in randul calatorilor de lux care doresc sa imbratiseze stilul de viata oferit de anumite destinatii.

O canapea de colt si doua scaune stau in centrul unei incaperi pline de lumina naturala si o paleta de culori neutre.

Un aspect critic al acestui lucru este experienta la cheie. Acest consumator stie ca spatiul este curatat, ingrijit si gata pentru sosirea lor, frigiderul si camara sunt complet aprovizionate - si de o marca in care are incredere, una pe care o asociaza cu servicii premium. Ei au acces la toate facilitatile si ofertele statiunii - de la spa-urile sale, la restaurantele si serviciile sale de concierge. Suntem chiar bucurosi sa ii ajutam sa inchirieze proprietatea atunci cand nu o folosesc.

Cum aspectul „dezbracat” a preluat moda Te-ar putea interesa si: Cum aspectul „dezbracat” a preluat moda

Ceea ce este interesant de referinta pentru moda este ca ajutam acest consumator sa fie complet cufundat in marca si experienta Auberge, aducand confortul si confortul unui sejur de lux intr-un cadru mai permanent.

Ce oportunitati exista pentru o convergenta suplimentara intre retailul de lux si calatorii?

Din punct de vedere istoric, a existat o deconectare intre calatorii si experienta de cumparaturi premium. In timp ce cumparaturile la aeroport reprezinta acum o experienta globala care implica marci de lux majore, exista inca o oportunitate semnificativa pentru moda si lux de a oferi editari unice ale produsului care corespund si se reflecta cu o anumita locatie. Cred ca se poate face mai mult pentru a aduce articole selective si speciale calatorului de lux - unul care ia in considerare istoricul cumparaturilor, interesele lor si se potriveste cu serviciul la care se asteapta atunci cand calatoreste.

Considerarea modului de a crea momente unice cu servicii extrem de personale este un exemplu excelent al modului in care calatoria si luxul pot veni impreuna pentru un avantaj competitiv.

De exemplu, la Stanly Ranch, proprietatea noastra din Napa Valley din California, am colaborat cu Saks Fifth Avenue pentru a crea Fifth Avenue Club - o suita dedicata la fata locului, care ofera cumparaturi personale si o editare selectata a produsului. Cumparaturile in acest mediu sunt de neegalat - printre podgorii, cu acces la facilitati incredibile. Saks Fifth Avenue este un partener grozav datorita experientei sale in servicii de inalta atingere si curatare. Facem acelasi lucru pentru oaspetii nostri, fie ca este la orice proprietate individuala si organizam un itinerar pentru ei, care este conceput special pentru ceea ce doresc ei sa faca, sau organizam oferta noastra in portofoliu, avand in vedere consumatorul.

Dragostea acestui cumparator pentru servicii excelente este ceva care ar trebui sa uneasca sectoarele de lux si cele de calatorie. In calitate de sector al ospitalitatii, ne concentram pe oferirea unei experiente mai unice si distinctive dincolo de mediul standard de retail. Din ce in ce mai mult, acesti clienti se vor astepta la acel nivel de detaliu in punctele de contact de zi cu zi. Considerarea modului de a crea momente unice cu servicii extrem de personale este un exemplu excelent al modului in care calatoria si luxul pot veni impreuna pentru un avantaj competitiv.

Ce infrastructura exista in statiunile Auberge pentru a sprijini vacantele bazate pe experienta pentru oaspeti?

Operam intr-o lume mult mai flexibila si mai dinamica acum, in care timpul in familie se imbina cu afaceri si petrecerea timpului liber. Pe masura ce motivul vizitei lor evolueaza, asteptam ca oaspetii nostri sa se bucure de sejururi prelungite, sa tina intalniri de afaceri, sa foloseasca centrul spa, sa se angajeze in imprejurimile lor inainte de a mai lucra putin. Exista o oportunitate fireasca pentru cumparaturile de lux de a se introduce in aceasta experienta.

Stil de strada din Paris: participantii la spectacolul Patou SS24 au fost ambasadori ai marcii Te-ar putea interesa si: Stil de strada din Paris: participantii la spectacolul Patou SS24 au fost ambasadori ai marcii

Camp Auberge, de exemplu, se bazeaza pe principiul ca familiile care viziteaza au nevoi si cerinte nuantate - chiar si in cadrul unitatii lor familiale. Vrem sa servim indivizii din acea familie.

Sezlonguri se afla langa o piscina marginita cu palmieri si umbrele de soare.

De exemplu, oferim amenajari la The Lodge at Blue Sky din Utah, prin care copiii pot participa la un club pentru copii si pot culege legume din fermele proprietatii noastre, in timp ce parintii lor se bucura de spa sau de facilitatile noastre de cumparaturi. Mai tarziu, familia se poate reuni si poate manca o masa pregatita cu legumele pe care le-a cules. Este vorba de a crea experiente separate care sa serveasca diferitii nostri oaspeti, dar sa gasim o modalitate de a conecta acele experiente pentru a crea momente comune.

Ce rol are astazi responsabilitatea sociala in calatoriile de lux?

Ceea ce conteaza sunt oamenii locali, echipele locale - si modul in care dam inapoi poate varia in diferitele noastre avanposturi. In statiunea noastra Etereo din Riviera Maya, Mexic, protejam ecosistemul de mangrove. In Telluride, in Colorado, ajutam la restabilirea populatiei de zimbri. Jos, in Cabo din Mexic, colaboram cu pescari locali pentru a le ajuta ca afacerea sa fie mai durabila, astfel incat sa poata aproviziona piata fara a epuiza resursele.

Dublarea cauzelor sociale, a responsabilitatii sociale si intentionat poate fi un factor de diferentiere puternic in calatoriile de lux astazi.

Acestea sunt importante pentru noi, dar sunt si semnificative pentru consumatorii nostri care au posibilitatea de a dona si de a se implica in aceste cauze. Calatorul de lux cauta experiente mult mai semnificative si individualizate, asa ca dublarea cauzelor sociale, a responsabilitatii sociale si intentionat poate fi un puternic diferentiere in calatoriile de lux de astazi.

Ce ar putea invata luxul din industria calatoriilor si a ospitalitatii?

Ne meritam cresterea si succesul cu eforturile noastre de a crea experiente fizice unice, care sunt diferentiate de standardele traditionale de lux, ramanand in acelasi timp o atingere ridicata a serviciilor. Vedem fiecare indiciu ca calatorul de lux - consumatorul de lux - cauta experiente dincolo de zi cu zi, care sunt unice pentru destinatia lor. Dupa pandemie, lumea este din ce in ce mai globala – si acest lucru este valabil mai ales pentru acest consumator. Brandurile de lux si comerciantii cu amanuntul ar trebui sa ia in considerare modul in care se pot deosebi.

La Auberge, am angajat experti in marketing din industria modei pentru intelegerea lor puternica a importantei marcii. Cand ne uitam la Colectia Auberge Resorts, este intr-adevar, astazi, o colectie de 26 de marci – fiecare cu propria identitate si aspectul si simtul distinctiv.

Pe masura ce lucrurile devin mai experientiale, cu accent pe prezentari de moda, evenimente la destinatie si colaborari fizice, imersive, exista o tensiune de rezolvat. Companiile trebuie sa-si duca puterea marcii lor de la momentele de marketing la experientele fizice, iar colaborarea cu ospitalitatea va fi cheia.

Daca cresterea continua sa vina din partea superioara a pietei, de la persoane cu valoare neta ridicata, atunci oferirea lor de ceva unic – un serviciu de care nu se asteapta sau de care nu se bucura in fiecare zi – va deveni esentiala in aceste sectoare.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Ce poate invata moda din industria ospitalitatii

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket