Cât de des oferă jocul de blackjack progresiv recompense?

Cât de des oferă jocul de blackjack progresiv recompense?

Blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din lume, având milioane de fani. Dacă și tu ești unul dintre ei, te anunț că ai posibilitatea de a paria online și de a câștiga un jackpot impresionat într-una dintre variantele progresive ale jocului. Variațiile progresive de blackjack sunt asociate cu o grilă de jackpot și va fi necesar să faci un pariu lateral pentru a se califica pentru premiul jackpot-ului.

Blackjack-ul progresiv seamănă foarte mult cu jocul tradițional pentru că regulile și obiectivul sunt aceleași. Însă, versiunea progresivă îți oferă opțiunea de a plasa un mic pariu secundar în plus față de pariul principal. Află din acest articol cât de avantajos este acest blackjack progresiv și cât de des oferă acesta recompense.

Jackpot progresiv la blackjack

Dacă ești obișnuit să petreci timp la cazinourile online, trebuie să știi cu siguranță că există sloturi cu jackpot progresiv. Acestea dispun de premii excelente prin intermediul jackpoturilor, dar și de diferite bonusuri casino. Dar ceea ce poate nu știai este că aceste jackpot-uri pot fi câștigate și la jocurile de masă, cum ar fi Blackjack progresiv. Derivat din versiunea clasică a jocului, este o variantă deosebit de atractivă.

După cum am menționat mai sus, obiectivul blackjack-ului progresiv coincide cu cel al variantei clasice a jocului. Blackjack-ul se joacă de obicei cu un pachet standard de 52 de cărți, dar multe cazinouri online au introdus variante progresive în care sunt folosite până la 8 pachete de cărți. Unele dintre cele mai mari jackpot-uri de blackjack progresiv sunt oferite de Playtech, Microgaming și alte companii de software.

Pariul secundar oferă posibilitatea de a câștiga o sumă mai mare de bani sau chiar de a obține întregul jackpot progresiv. Odată ce un anumit jucător câștigă jackpot-ul, acesta începe să se acumuleze din nou. De obicei, o mică parte din pariul lateral al fiecărui jucător intră în jackpot, restul sumei contribuind la creșterea acestuia. Jackpot-urile sunt câștigate atunci când ai combinații specifice de ași sau șapte, în funcție de condiția stabilită de compania de software. 

Jocuri de blackjack online cu mize reduse

Cea mai fundamentală diferență dintre blackjack-ul progresiv și clasic este că poți plasa un pariu secundar opțional și pot participa la unul dintre jackpot-uri. Miza secundară este foarte mică și este de obicei egală cu o singură unitate de pariu. De obicei, există mai multe jackpot-uri de câștigat și acestea diferă în funcție de combinația de cărți. Totul depinde de câți ași vei avea într-o singură mână. 

Multe variante de blackjack progresiv pot fi jucate în modul Multi Hand, unde ai posibilitatea de a plasa până la 5 pariuri și pot juca una până la cinci mâini separate. Însă, ce este cel mai important este că nu ai nevoie de o miză foarte ridicată pentru a participa la jackpot-ul progresiv.

„Sid Meier’s Civilization VI”: jocul de vis pentru iubitorii de strategie Te-ar putea interesa si: „Sid Meier’s Civilization VI”: jocul de vis pentru iubitorii de strategie

Variante de Blackjack progresiv online

Mulți jucători sunt încântați să joace blackjack progresiv online, deoarece există o șansă de a obține un premiu ridicat. Din fericire, cazinourile online se concentrează pe experiența plăcută a jucătorilor și le permite să se bucure de jocuri de blackjack progresiv. 

Variantele de blackjack progresiv pot diferi într-un fel sau altul, cum ar fi limitele de masă și plățile, în funcție de furnizorul de software. Mai jos, vei găsi informații mai detaliate despre cele mai populare două variante de blackjack progresiv:

Triple 7 de la Microgaming - unul dintre cele mai proeminente nume din industrie, Microgaming, și-a dezvoltat propria versiune de blackjack progresiv. Jocul se numește Triple 7 și oferă o gamă largă de cote de pariere, dar și un jackpot uluitor. Acest jackpot-ul este posibili deoarece furnizorul a pus la dispoziție acest joc pe mai multe platforme;

Progressive Blackjack Playtech - este un alt dezvoltator de software de top, care a lansat o variantă atractivă a jocului 21. Progressive Blackjack de la Playtech este o variantă interesantă a blackjack-ului și are câteva avantaje de oferit. Interfața este foarte simplă și ușor de navigat. Panoul său de control foarte intuitiv te va ajuta să îți gestionezi sesiunile fără nicio dificultate. Jocul Progressive Blackjack folosește șase pachete de 52 de cărți și regulile blackjack-ului american.

Concluzie

Blackjack-ul progresiv este cu siguranță o opțiune excelentă pentru orice tip de jucători. Trebuie să ții cont de faptul că, unele dintre combinațiile de cărți necesare pentru a activa jackpot-ul progresiv nu sunt cu siguranță ușor de realizat. Cu toate acestea, dacă îți place să joci blackjack din când în când, de ce să nu încerci versiunea progresivă? Te vei distra foarte mult, plus că există întotdeauna o anumită șansă să obții un jackpot impresionant.

Blackjack-ul progresiv este o variantă interesantă a blackjack-ului standard, care oferă posibilitatea de a juca jocul tău de cărți preferat în timp ce încerci să câștigi un jackpot promițător.                                                                                  


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cât de des oferă jocul de blackjack progresiv recompense?

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket