Care este cel mai bun rucsac dama pentru o drumetie

Care este cel mai bun rucsac dama pentru o drumetie

Intr-o excursie de o zi pe trasee bine parcurse, este nevoie sa iti iei doar lucrurile strict necesare, astfel te vei trezi cu un „munte” chiar in spatele tau. Nu poti nici sa pleci de acasa cu o sticla de apa si atat, dar nici nu vrei sa te supraincarci.

Un rucsac dama casual pe care sa-l poti ua in drumetie de o zi si care sa contina toate cele necesare se alege dupa anumite criterii.

Astazi, rucsacurile pentru drumetii sunt foarte diverse. Ergonomice si frumoase, oferind confort maxim pentru orice dimensiune, nu mai sunt cusute dupa acelasi model: producatorii ofera cea mai larga alegere dintr-o varietate de modele. Acest lucru permite tuturor sa aleaga un rucsac pentru ei insisi.

Un truc pentru a calcula dimensiunea unui rucsac dama pentru drumetii: incepe cu a estima cat de multe lucruri doresti sa iei cu tine. De obicei, rucsacurile sunt evaluate in marimi ca lungime, latime si adancime.

Ce influenteaza alegerea volumului rucsacului:

  • Tipul de drumetie

Pentru drumetii in munti sau drumetii in zone rurale marimea si continutul rucsacului difera semnificativ.

  • Durata excursiei

Este clar ca pentru o plimbare de o zi si o expeditie autonoma de mai multe zile sunt necesare rucsacuri de diferite dimensiuni.

De ce accesoriile cum sunt esarfe de dama sunt atat de versatile Te-ar putea interesa si: De ce accesoriile cum sunt esarfe de dama sunt atat de versatile
  • Specificul traseului

Volumul unui rucsac depinde foarte mult daca doresti sa iei mancare pentru toata ziua, sau te vei opri undeva sa mananci, este nevoie de ceva pe care sa te asezi sau preferi iarba, etc. Important este si anotimpul - iarna sunt mai multe lucruri si sunt mai voluminoase decat vara.

  • Caracteristici individuale

O fata miniona si un barbat de doi metri in aceeasi calatorie au nevoie de rucsacuri diferite - fie si doar pentru ca lucrurile lor ocupa volume diferite.

Astfel, se spune ca, cu cat greutatea rucsacului in spate este mai mica, cu atat viata pe traseu este mai usoara. Ritmul este mai mare, ai mai multa energie - poti merge si admira peisajul. Dar, asa cum glumesc multi, turismul este transferul de incarcaturi grele pe distante lungi. Nu exista nicio scapare de la nevoia de a transporta bunuri personale, echipamente si alimente.

Atunci cand alegi un rucsac, si nu conteaza ca alegi un rucsac dama piele pentru iesirile in oras sau un rucsac de drumetie rezistent la apa si incapator, important este sa iti placa ceea ce faci si sa profiti de fiecare iesire din rutina zilnica!


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Care este cel mai bun rucsac dama pentru o drumetie

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket