Cand este cazul sa apelezi la procedura de marire a buzelor russian lips

Cand este cazul sa apelezi la procedura de marire a buzelor russian lips

Buzele senzuale moderat pline nu sunt un tribut de moment adus modei. Buzele frumoase au fost intodeauna considerate un element important al fetei si un disctinctiv al frumusetii feminine.

Cosmetologia moderna are metode care iti permit sa modelezi in mod eficient, sigur si nedureros orice forma a buzelor. Acidul hialuronic din buze care se foloseste la procedura numita si russian lips este o oportunitate nu numai de a le creste volumul, ci si de a le da o forma frumoasa.

Ce este acidul hialuronic si de ce este folosit pentru marirea buzelor?

Toata lumea vorbeste despre procedura russian lips Bucuresti si acidul hialuronic folosit astazi in cosmetologie. Aceasta fraza poate fi vazuta literalmente peste tot - atat in ​​lista de servicii a clinicilor de cosmetologie, cat si in compozitia cremelor de fata. Ce este aceasta substanta si este cu adevarat aplicabila pentru toti?

Acidul hialuronic este o polizaharida cu o greutate moleculara mare. In ciuda numelui, acidul hialuronic nu este un acid si nu are proprietatile unor astfel de compusi. Molecula sa este un compus din acid glucuronic si N-acetilglucozamina. Prezenta oxigenului si a gruparilor hidroxil permite acidului hialuronic sa creeze legaturi puternice de hidrogen cu apa. Este un fel de burete care tine mintea si astfel hidrateaza pielea si tesuturile.

Cat de bun este samponul cu carbune? Te-ar putea interesa si: Cat de bun este samponul cu carbune?

Acidul hialuronic este o componenta naturala a corpului mamiferelor, iar cantitatea sa cea mai mare se gaseste in tesuturile conjunctive. Mecanismul efectului de suprafata al acestei substante asupra pielii nu este inca pe deplin inteles - dimensiunea moleculei de acid hialuronic este de sute de ori mai mare decat distanta dintre celulele pielii. Astfel, introducerea acidului hialuronic in diferite straturi ale pielii prin injectare reprezinta o terapie anti-imbatranire si de corectare a buzelor.

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Tehnica de utilizare a acidului hialuronic pentru procedura russian lip Bucuresti are o lista clara de recomandari si indicatii:

  • Forma nesatisfacatoare a buzelor: acidul hialuronic iti permite sa umpli buzele subtiri, sa creezi volum in zona buzei superioare sau inferioare, corectand o posibila discrepanta intre ele.
  • Lipsa unui contur clar: caracteristica poate fi congenitala sau dobandita ca urmare a recidivelor frecvente de herpes si alte boli de piele.
  • Modificari legate de varsta si lasarea colturilor gurii: corectarea se realizeaza prin umplerea cavitatilor formate cu gel.
  • Asimetria buzelor: destul de comuna, cand partile stanga si dreapta ale buzelor sunt vizual foarte diferite.

Astfel, daca iti doresti buze pline si senzuale, apeleaza la marirea buzelor cu acid hialuronic.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cand este cazul sa apelezi la procedura de marire a buzelor russian lips

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket