Aplicații mobile utile oricui

Aplicații mobile utile oricui

Aplicațiile mobile îți simplifică viața în mod considerabil. Acum câțiva ani nici nu te-ai fi gândit că o simplă apăsare de buton poate să-ți ofere acces la o întreagă librărie muzicală. Nici când vine vorba de îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi lucrurile nu stau mai rău. Aplicațiile disponibile pe telefon te ajută să controlezi becurile inteligente de acasă, robotul de bucătărie sau chiar mașina de spălat. Având în vedere că aproape zilnic apar o mulțime de aplicații pe piață, este dificil să ții pasul cu acestea. Iată câteva opțiuni potrivite oricui.

Hărți mobile

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care ți le oferă telefonul este că te poți descurca fără probleme în orice colț al lumii. Cu aplicații precum Google Maps sau Waze ajungi la destinație fără a fi nevoie să întrebi localnicii sau să iei o hartă fizică.

Poate ai pățit cel puțin o dată să mergi într-o vacanță și să nu ai o conexiune stabilă la internet. Partea bună este că aceste aplicații îți permit să descarci hărțile în avans la tine în telefon pentru a putea naviga mai apoi locația dorită.

În plus, vei găsi detalii cu privire la cea mai potrivită rută sau recomandări legate de restaurante, cafenele și alte obiecte turistice care te-ar putea interesa.

Gestionarea parolelor

În era tehnologiei, este foarte important să ai toate parolele salvate într-un loc sigur. Hârtia și pixul ar putea fi o opțiune la îndemână, dar nu este mereu cea mai potrivită. În special dacă ai nevoie de o anumită parolă dar nu ai la îndemână acele notițe.

O aplicație de tipul LastPass te ajută să îți amintești mereu parola pentru a te putea conecta rapid și fără probleme în conturile tale.

Se poate folosi atât pe telefon, tabletă și alte dispozitive și chiar dacă are o taxă pe care trebuie s-o plătești, merită să știi că toate datele tale sunt la loc sigur. Iar dacă ai nevoie de inspirație de o parolă pe care să nu o poată ghici nimeni, aplicația te ajută și în acest sens.

Muzică fără întreruperi

Indiferent dacă îți place să asculți muzică în timp ce conduci spre muncă, atunci când mergi la sală sau când gătești cina, a aplicație care are o selecție muzicală pentru orice moment al zilei este utilă.

10 idei utile pentru a-ti construi propria sera Te-ar putea interesa si: 10 idei utile pentru a-ti construi propria sera

Pe YouTube îți poți crea o listă de redare pe care să o asculți atunci când ai nevoie. De asemenea, Spotify este ca acel prieten care are o piesă pregătită pentru orice moment. Tot aici găsești și podcast-uri care să îți facă zilele mai bune sau să te ajute să treci mai ușor peste momentele când ești prins în trafic.

Cert este că o aplicație de acest tip te scoate din orice stare și este portabilă, fiind utilă la orice eveniment sau petrecere vei participa vreodată.

Distracție fără limite

Când vine vorba de divertisment, sunt multe aplicații pe care să le încerci. Printre cele mai cunoscute se numără Netflix și YouTube. După cum știi, poți viziona filmele preferate și asculta podcast-uri la nesfârșit. Totuși, poate vrei să încerci o activitate care îți stimulează mintea și te ține concentrat timp de câteva minute. Poți găsi activități care sunt accesibile oricând așa cum sunt poker, șah sau Minecraft pentru a te putea bucura de ele din confortul propriei locuințe. Poți să le joci atât singur sau să-ți provoci prietenii la un joc pentru a vedea cine are o strategie mai bună.

În zilele noastre, jocurile pe telefon au devenit o activate foarte comună și lumea le descarcă, fie pentru a se destinde câteva momente, sau pentru a se relaxa.

Sănătate

Din ce în ce mai multă lume este preocupată de un stil de viață sănătos. Dacă faci parte din această categorie, o aplicație care îți oferă detalii cu privire la exercițiile zilnice, alimentația și care te ajută să fii mai activ este benefică.

Pentru început, ai putea să-ți descarci Apple Fitness+, o aplicație care ține evidența plimbărilor pe care le faci, unde mai pui că și Naomi Campbell sau Dolly Parton o folosesc.

În ceea ce privește alergarea, Runkeeper este perfectă pentru a te ține la curent cu alergarea pe care o faci, dar și pentru a te motiva să-ți îndeplinești obiectivele.

Pe scurt, acestea sunt câteva dintre cele mai utile aplicații pe care trebuie să le încerci. Unele te ajută să ai un stil de viață mai sănătos, în timp ce altele te scapă de rutina de zi cu zi.  

 


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Aplicații mobile utile oricui

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket