3 Trucuri pentru amenajarea livingului intr-un mod placut si armonios

3 Trucuri pentru amenajarea livingului intr-un mod placut si armonios

Livingul este camera în care petrecem cel mai mult timp și este locul în care ne relaxăm și socializăm cu familia și prietenii. Amenajarea acestui spațiu într-un mod plăcut și armonios poate fi un proces dificil, dar în același timp, plăcut și interesant.

Amenajează spațiul de relaxare

Un aspect important în amenajare living este crearea unui spațiu confortabil, unde să te simți bine și să te poți relaxa. Alege un fotoliu sau o canapea confortabilă. Aceasta este una dintre cele mai importante piese de mobilier din living. Pentru un plus de confort, adaugă perne decorative și plăpumi confortabile pe canapea sau fotoliu. Acestea vor adăuga culoare și textură și vor face spațiul mai primitor și mai relaxant. Cu același scop, poți folosi și ancadramente pentru uși și ferestre, ele vor oferi personalitate spațiului tău. 

Creează un centru de focalizare

Alege un element din camera de living pe care să-l pui în centrul atenției, cum ar fi o pictură, o sculptură, o bibliotecă sau un televizor. Așează celelalte elemente de mobilier în jurul punctului focal, astfel încât să accentueze importanța acestuia.

Ca idee, alege un perete și vopsește-l într-o culoare diferită față de restul camerelor. Poți utiliza și tapet sau plăci decorative pentru a crea un perete accent. Așează o canapea sau o masă în fața peretelui accentuat pentru a încadra zona și a crea un centru de focalizare. Iluminarea poate fi și ea utilizată pentru a crea un centru de focalizare. Poți utiliza o lampă de podea sau un candelabru pentru a ilumina un anumit element sau zonă din cameră. De asemenea, poți utiliza spoturi pentru a evidenția o anumită zonă.

Cum sa acoperiti un perete cu piatra pentru a da stil casei Te-ar putea interesa si: Cum sa acoperiti un perete cu piatra pentru a da stil casei

Alege un covor cu stil

Covorul este un element important în amenajarea unui living, deoarece poate oferi o notă de confort, stil și eleganță. Este important să alegi un covor care să se potrivească dimensiunii camerei și a mobilierului. Dacă îți dorești ca toate cele patru picioare ale mobilierului să stea pe covor, atunci trebuie să alegi un covor care să aibă o dimensiune suficientă. În general, un covor care acoperă cel puțin două treimi din suprafața camerei este o alegere bună.

Culoarea covorului poate influența și ea atmosfera dintr-o cameră. Dacă îți dorești covorul să fie centrul de focalizare al camerei, alege o culoare care să iasă în evidență și care să se potrivească cu celelalte elemente de decor. Dacă preferi ca covorul să se integreze discret în decorul camerei, alege o culoare mai neutră.

Procesul de amenajare a livingului este unul creativ și distractiv. Acesta necesită planificare și atenție la detalii. Dar, în esență, oricine poate crea un spațiu plăcut și armonios pentru a se bucura de timpul petrecut în sânul familiei sau cu prietenii dragi.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la 3 Trucuri pentru amenajarea livingului intr-un mod placut si armonios

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
kMarket